Meni
Korpa

Kutije za dude

Mushie - Silikonska kutija za dudu dried thyme
NOVO
Brend: Mushie
Praktična silikonska kutija koju možete zakačiti na ranac, kolica ili na bilo koje mesto kako bi duda bila na dohvat ruke, a zaštićena od prašine ili spoljnjih uticaja. Odgovara svim tipovima duda.DETALJIPakovanje: Jedna kutija u pakovanjuBoja: TimjanUzrast: 0+Materijal: 100% free from BPA..
1.890,00 RSD
Mushie - Silikonska kutija za dudu mauve
NOVO
Brend: Mushie
Praktična silikonska kutija koju možete zakačiti na ranac, kolica ili na bilo koje mesto kako bi duda bila na dohvat ruke, a zaštićena od prašine ili spoljnjih uticaja. Odgovara svim tipovima duda.DETALJIPakovanje: Jedna kutija u pakovanjuBoja: MauveUzrast: 0+Materijal: 100% free from BPA,..
1.890,00 RSD
Mushie - Silikonska kutija za dudu pale taupe
NOVO
Brend: Mushie
Praktična silikonska kutija koju možete zakačiti na ranac, kolica ili na bilo koje mesto kako bi duda bila na dohvat ruke, a zaštićena od prašine ili spoljnjih uticaja. Odgovara svim tipovima duda.DETALJIPakovanje: Jedna kutija u pakovanjuBoja: Pale TaupeUzrast: 0+Materijal: 100% free from..
1.890,00 RSD
Mushie - Silikonska kutija za dudu shifting sand
NOVO
Brend: Mushie
Praktična silikonska kutija koju možete zakačiti na ranac, kolica ili na bilo koje mesto kako bi duda bila na dohvat ruke, a zaštićena od prašine ili spoljnjih uticaja. Odgovara svim tipovima duda.DETALJIPakovanje: Jedna kutija u pakovanjuBoja: PesakUzrast: 0+Materijal: 100% free from BPA,..
1.890,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)