Meni
Korpa

Van Pauline

Van Pauline - Kačket Van Pauline - Kačket
-20 %
Brend: Van Pauline
Ako želite da vaše dete bude zaštićeno od sunca 100% prirodnim materijalom, onda je Van Pauline kačket savršen izbor za vas. Pored toga što je izrađen u potpunosti od pamuka, on poseduje i rastegljivi lastiš sa zadnje strane za udobnije nošenje. Dekorativan, a takođe i vrlo praktičan, ovaj kačk..
1.920,00 RSD 2.400,00 RSD
Van Pauline - Naočare za sunce Van Pauline - Naočare za sunce
-20 %
Brend: Van Pauline
Samo za dečake i devojčice koji su odličili da ove tople sezone budu glavni na igralištima!Budite moderni i štitite oči od jakih sunčanih zraka crno-belim naočarima za sunce. Njihov oblik će savršeno stajati na vašem licu, a anatomska izrada će biti garancija da vam neće spadati. Zaštitite vaš..
1.030,00 RSD 1.290,00 RSD
Van Pauline - Ranac Play hard
-20 %
Brend: Van Pauline
Moderan i praktičan, a sa druge strane jak i izdržljiv, ovaj ranac je namenjen ne samo deci već ga mogu nositi i tinejdžeri, pa čak i odrasli. Idelan je za pakovanje stvari za vrtić, odlazak na izlet, nošenje knjiga, opreme za fizičko... Ono što je sigurno je da će se lako uklopiti uz bilo koju ..
950,00 RSD 1.190,00 RSD
Van Pauline - Slova za kadu roze Van Pauline - Slova za kadu roze
-20 %
Brend: Van Pauline
Kupanje nikad nije bilo zabavnije uz slova od pene!Kada se pena pokvasi stvara efekat lepka i tada počinje zabava! Premeštajte slova, pravite reči, obrćite ih, pustite ih da plivaju po kadi, a kada se igranje završi samo ih isperite, osušite i ostavite ih u rancu sa mrežicom za sledeću žurku u ..
1.520,00 RSD 1.900,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)