Meni
Korpa

Jastuci

Jastuci
Brend: JaBaDaBaDo
Lep i elegantan jastuk u obliku labuda, ručno je pravljen od visokokvalitetnih pamučnih tkanina. Ovaj jastuk lako može postati najbolji igračka-prijatelj vašem detetu sa kojim će spavata, na kome će sanjariti i razmišljati. DetaljiJedinstveni trodimenzionalni oblik jastuka, kao i njegova mekana..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Lep i elegantan jastuk u obliku meseca, ručno je pravljen od visokokvalitetnih pamučnih tkanina. Detalj na vrhu jastuka upotpunjuje celokupan proizvod. Vaše dete će konačno moći da se popne na mesec, sanjari na mesecu, spava na mesecu, i sve to bez odlaska na Mesec.DetaljiJedinstveni trodimenzionaln..
2.600,00 RSD
Jabadabado - Jastuk tipi Jabadabado - Jastuk tipi
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Ručno pravljen od prirodnih materijala, ovaj jastuk u obliku trougla savršeno će se uklopiti u ambijent bilo koje dečije sobe. Zbog svoje elegantne izrade, odrasli će rado pozajmljivati ovaj jastuk od dece. DetaljiJedinstveni trodimenzionalni oblik jastuka, kao i njegova mekana površina, mamiće..
1.820,00 RSD 2.600,00 RSD
Maileg - Jastuk mint Maileg - Jastuk mint
NOVO Nema na stanju
Brend: Maileg
Ovaj okrugli jastuk idealna je dekoracija za vaš dom. Motiv sladoleda dodatno će ulepšati svaki prostor.DETALJIBoja: MintMaterijal: LanDimenzije proizvoda: 26 x 8 cm..
2.990,00 RSD
Maileg - Jastuk plavi Maileg - Jastuk plavi
NOVO
Brend: Maileg
Ovaj okrugli jastuk idealna je dekoracija za vaš dom. Motiv sladoleda dodatno će ulepšati svaki prostor.DETALJIBoja: PlavaMaterijal: LanDimenzije proizvoda: 26 x 8 cm..
2.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)