Meni
Korpa

Lampe

Lampe
Brend: JaBaDaBaDo
Slatka lampica u obliku sladoleda. Svetiljka je idealna za postavljanje na noćni stočić, između prozora ili na zid. DetaljiLED lampica se napaja iz baterije i zato se ne zagreva. Savršeno za malu decu. Jednostavno se postavlja na zid. Potrebne dve AA baterije (ne dobijaju se uz proizvod).Boja..
3.990,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Slatka lampica u obliku sive zvezde sa malim svetlim tačkama. Svetiljka je idealna za postavljanje na noćni stočić, između prozora ili na zid. DetaljiLED lampica se napaja iz baterije i zato se ne zagreva. Savršeno za malu decu. Jednostavno se postavlja na zid. Potrebne dve AA baterije (ne do..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Neodoljiva noćna lampa u obliku kita postaće najbolji prijatelj vaših mališana. Njeno svetlo je sigurno i blago, a kako se pali na baterije možete je držati i na krevetu bez brige da li će se zagrejati. Ne poseduje tajmer.  Boja: PlavaMaterijal: PolirecinDimenzije pakovanja : 19 x 13 x 14 ..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Neodoljiva noćna lampa u obliku labuda postaće najbolji prijatelj vaših mališana. Njeno svetlo je sigurno i blago, a kako se pali na baterije možete je držati i na krevetu bez brige da li će se zagrejati. Ne poseduje tajmer.  Boja: VišeMaterijal: PolirecinDimenzije pakovanja : 19 x 12 x 16..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Neodoljiva noćna lampa u obliku pande postaće najbolji prijatelj vaših mališana. Njeno svetlo je sigurno i blago, a kako se pali na baterije možete je držati i na krevetu bez brige da li će se zagrejati. Ne poseduje tajmer.  Boja: VišeMaterijal: PolirecinDimenzije pakovanja : 19 x 13 x 14 ..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Neodoljiva noćna lampa u obliku slona postaće najbolji prijatelj vaših mališana. Njeno svetlo je sigurno i blago, a kako se pali na baterije možete je držati i na krevetu bez brige da li će se zagrejati. Ne poseduje tajmer.  Boja: SivaMaterijal: PolirecinDimenzije pakovanja : 19 x 13 x 14 ..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Neodoljiva noćna lampa u obliku slona postaće najbolji prijatelj vaših mališana. Njeno svetlo je sigurno i blago, a kako se pali na baterije možete je držati i na krevetu bez brige da li će se zagrejati. Ne poseduje tajmer.  Boja: RozeMaterijal: PolirecinDimenzije pakovanja : 19 x 13 x 14 ..
2.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)