Meni
Korpa

Nameštaj

Nameštaj
Brend: JaBaDaBaDo
Beli okrugli dečiji sto sa drvenim nogarama i dve odgovarajuće stolice savršen su prostor za igru, crtanje i druge vidove zabave. Podloga je trajna i lako se čisti vlažnom krpom.DetaljiBoja: BelaMaterijal: DrvoDimenzije pakovanja: 65 x 8 x 67 cmDimenzije proizvoda: Sto  59 cm..
11.500,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Moderna i luksuzna fotelja za bebe u roze boji učiniće sedenje i gledanje crtanih filmova mnogo udobnijim. DetaljiOmogućite svojoj deci udobnost sa ovom luksuznom foteljom u roze tekstilu. Fotelja će sigurno biti popularan komad nameštaja za mališane i uklapa se jednako lepo u dečiju kao i u d..
14.000,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Moderna i luksuzna fotelja za bebe u svetlo sivoj boji učiniće sedenje i gledanje crtanih filmova mnogo udobnijim. DetaljiOmogućite svojoj deci udobnost sa ovom luksuznom foteljom u sivom tekstilu. Fotelja će sigurno biti popularan komad nameštaja za mališane i uklapa se jednako lepo u dečiju ..
14.000,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Moderna i luksuzna fotelja za bebe u svetlosivoj tkanini, sa drvenim rukohvatima i nogarama učiniće sedenje i gledanje crtanih filmova mnogo udobnijim. DetaljiOmogućite svojoj deci udobnost sa ovom luksuznom foteljom u roze tekstilu. Fotelja će sigurno biti popularan komad nameštaja za mališan..
15.000,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Simpatična i praktična klupa za odlaganje jednako se dobro uklapa u hodnik za odlaganje dečije obuće, kao u dečiju sobi za odlaganje igračaka. Funkcioniše kao unutrašnja dekoracija, a može poslužiti i za sedenje.DetaljiRaspremanje igračaka će uz klupu za odlaganje biti brzo, al ii zabavno. Praktično..
10.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Korisna zidna polica u obliku kuće ima 12 pregrada različitih dimenzija u koje možete smestiti omiljene stvari za decu. Ova kuća će sigurno biti voljeni dekorativni predmet u dečijoj sobi.Boja: BelaMaterijal: DrvoDimenzije pakovanja: 57 x 52 x 13 cmDimenzije proizvoda: 12 x 52 x 58 cm..
8.300,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Bela stilska polica za knjige izgledaće veoma lepo u dječijoj sobi. Dizajnirana je da izgleda kao velika kuća za lutke. Poseduje dosta prostora za praktično skladištenje knjiga i omiljenih igračaka.DetaljiPolica je pogodna za odlaganje stvari i moderan je predmet za dečiju sobu. Ima četiri nivoa i ..
17.500,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Sofa u roze boji upečatljiv je komad nameštaja i mesto za sedenje i opuštanje najmlađih. Ako tražite vrhunsku udobnost sa bezvremenskim i elegantnim dizajnom ovaj ležaj upotpuniće sve vaše kriterijume. DetaljiDopustite vašoj deci da imaju vlastitu udobnost baš kao i njihovi roditelji. Ova prele..
35.000,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Praktičan i elegantan stalak za odeću sa dosta prostora za odlaganje. Policeispod i iznad štendera poseduju prostor za cipele i asesoare.DetaljiOdeća će uvek uredno visiti na štenderu za odeću i inspirisati male prinčeve i princeze se za nove modne kombinacije. Cipele možete odložiti na donju ili ..
14.000,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)