Meni
Korpa

Eef Lilemor

Ovaj simpatičan brend iz Holandije fokusiran je na ishranu naših najmlađih.

U ponudi ima komplete za jelo od bambusa i neklizajuće podloge od silikona za sto koje se lako brišu i pored svoje primarne uloge mogu biti i podloga za crtanje ili kreativni rad.

Jedite, crtajte i maštajte i ne brinite... Roditelji će sve posle vrlo lako očistiti!

Eef Lillemor - Podloga za ručavanje meda
NOVO
Brend: Eef Lillemor
Neklizajuća podloga za ručavanje koja savršeno prijanja na sto.Materijal od kog je napravljena umanjuje mogućnost prevrtanja tanjira i prosipanja hrane.DETALJIBoja: BežMaterijal: SilikonOdržavanje: ručno pranje ili u mašini za sudoveDimenzije podloge: 30 x 40 cm - 1.5 mm..
1.790,00 RSD
Eef Lillemor - Podloga za ručavanje zeka
NOVO
Brend: Eef Lillemor
Neklizajuća podloga za ručavanje koja savršeno prijanja na sto.Materijal od kog je napravljena umanjuje mogućnost prevrtanja tanjira i prosipanja hrane.DETALJIBoja: RozeMaterijal: SilikonOdržavanje: ručno pranje ili u mašini za sudoveDimenzije podloge: 30 x 40 cm - 1.5 mm ..
1.790,00 RSD
Eef Lillemor - Set za ručavanje zeka
NOVO
Brend: Eef Lillemor
Set od bambusa dolazi u kutiji od recikliranog kartona, a čine ga sledeći delove: - tanjir- činija- čaša- viljuška i kašikaSavršen poklon za decu koja počinju samostalno da jedu.DETALJIBoja: Roze, višeUzrast: 12+ meseciMaterijal: BambusDimenzije pakovanja: 21 x 21.5 x 10.2cm..
2.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 3 od 3 (1 strana)