Meni
Korpa

HERO EKO TODDLER pribor za jelo mist gray

HERO EKO TODDLER pribor za jelo mist gray
Nema na stanju
HERO EKO TODDLER pribor za jelo mist gray

HERO EKO TODDLER pribor za jelo mist gray 

Opis:

Vaša beba treba lako da prođe kroz različite faze jedenja. Pribor za jelo HERO ECO TODDLER sadrži viljušku, nož i kašiku. Savršen set za period kada vaša beba uči da jede poput mame i tate. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah nakon upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. Nemojte stavljati proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.

1.850,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra: 1297256
Tagovi: hero , eko , toddler , pribor , za , jelo , mist , gray , 1297256 , pribor , za , jelo