Meni
Korpa

Herobility - HERO ECO BABY tanjir DIVIDER blue

Herobility - HERO ECO BABY tanjir DIVIDER blue
Herobility - HERO ECO BABY tanjir DIVIDER blue

Opis:
HERO ECO BABY TANJIR DIVIDER ima 3 odeljka za hranu, što je pogodno kad želite da držite odvojeno hranu, ili da imate dodatne pregrade u periodu kad Vaša beba uči da se hrani. Zahvaljujući dodatnim vertikalnim pregradama hrana manje beži sa tanjira.  Bilo da se radi o pasiranoj banani ili ukusnim špagetama, naš izbor tanjira odgovara svakom obroku koji služite, čineći iskustvo ishrane lakšim nego ikad. Svaki tanjir je ekološki prihvatljiv, proizveden od kukuruza. Nije važno koliko je vaše dete staro, može se koristiti sa ili bez HERO PLACEMENT podloge.

Operite pre prve upotrebe. Tako obezbeđujete adekvatan stepen higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Izbegavajte otkuvavanje proizvoda jer to može dovesti do njegovog oštećenja.

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je sačinjen.

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta. Uvek proverite temperaturu hrane pre hranjenja.

1.590,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra: 1297248