Meni
Korpa

Herobility - HERO ECO čaša (2pack) pink

Herobility - HERO ECO čaša (2pack) pink
Herobility - HERO ECO čaša (2pack) pink

Opis:
Napravljeno za decu koja su spremna da počnu da piju iz čaše. Napravljena od biljnog materijala, ova čaša ne dodaje hemijski ili neobičan ukus dečijem napitku. U potpunosti bez toksičnih materija. HERO ECO TODDLER čaša je obavezan pribor za vašom trpezom.

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu.

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u čašu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Budite dodatno oprezni kada zagrevate tečnost u mikrotalasnoj. Pre serviranja uvek proverite temperaturu tečnosti. Toplota može naškoditi vašem detetu. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti.

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih zna- kova oštećenja ili slabosti. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen.

Pakovanje: 2 HERO ECO TODDLER čaše

1.350,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra: 1297252
Tagovi: herobility , - , hero , eco , čaša , (2pack) , pink