Meni
Korpa

Herobility - HERO ECO kašika blue (3pack)

Herobility - HERO ECO kašika blue (3pack)
Nema na stanju
Herobility - HERO ECO kašika blue (3pack)

Opis:
HERO ECO kašika neophodna je za vas kao roditelja zbog jedinstvenog dizajna. Oblik kašike savršen je za uzimanje hrane u različitim pravcima. Duga ručka i suptilna kuka na kraju kašike savršeno odgovaraju vašoj ruci. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60°C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Zagrevanje:
Posebno obratite pažnju ako hranu grejete u mikrotalasnoj pećnici – toplota može naškoditi vašem detetu. Ispoštujte vreme zagrevanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne. Uvek proveravajte temperaturu tečnosti ili hrane pre posluživanja. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo.  Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju“) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.

Pakovanje: 3 HERO ECO kašike

1.350,00 RSD
  • Lager: Nema na stanju
  • Šifra: 1297259
Tagovi: herobility , - , hero , eco , kašika , blue , (3pack) , 1297259 , pribor , za , jelo