Meni
Korpa

Herobility - HERO ECO kašika i viljuška mist gray

Herobility - HERO ECO kašika i viljuška mist gray
Herobility - HERO ECO kašika i viljuška mist gray

Opis:

Vaša beba treba lako da prođe kroz različite faze jedenja. HERO ECO BABY set sadrži viljušku i kašiku, savršen set za period kada vaša beba razvija motoričke veštine i uči sama da se hrani. 

Čišćenje:
Operite pre prve upotrebe radi obezbeđivanja higijene. Bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova na maksimalno 60 °C ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Obezbedite ispravno čišćenje i sterilizaciju. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvodа jer ga mogu oštetiti. Ne kuvajte i ne izlažite proizvod temperaturi iznad 90°C jer materijali mogu da promene oblik ili da se deformišu. 

Zagrevanje:
Posebno obratite pažnju ako hranu grejete u mikrotalasnoj pećnici – toplota može naškoditi vašem detetu. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne. Uvek proveravajte temperaturu tečnosti ili hrane pre posluživanja. Ne stavljajte proizvod u zagrejanu rernu jer ga to može oštetiti. 

Važna informacija:
Ovaj proizvod napravljen je od biljnih materijala koji su osetljiviji na spoljašnje uticaje od standardne plastike i s njim treba postupati pažljivo. Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („ras- tvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta.
1.190,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra: 1297257
Tagovi: herobility , - , hero , eco , kašika , i , viljuška , mist , gray , 1297257 , pribor , za , jelo