Meni
Korpa

Herobility - HERO glodalica FOX gray

Herobility - HERO glodalica FOX gray
Herobility - HERO glodalica FOX gray

Opis:
Ergonomski dizajn čini silikonsku glodalicu nežnom za usta i zube vaše bebe, a bebi je lako da je drži u rukama.
Savet: da biste dobili umirujuću igračku prilikom rasta zubića svoje bebe, stavite glodalicu u zamrzivač na određeno vreme. Time postižete efekat hlađenja.

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe: operite u blagom rastvoru sapunice ili na gornjem stalku mašine za pranje sudova pre sterilizacije glodalice u velikoj količini kipuće vode u trajanju od 5 minuta. Time obezbeđujete pravilnu higijenu.
Nakon upotrebe: bezbedno za pranje u mašini za sudove. Perite na gornjem stalku mašine za pranje sudova ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Imajte na umu da neka hrana (na primer paradajz sos) može promeniti boju proizvoda. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer ga mogu oštetiti.

Temperatura:
Bezbedno za čuvanje u frižideru i zamrzivaču. Uvek proverite temperaturu; previše niska može naškoditi vašem detetu. Ne stavljajte u zagrejanu rernu jer to može dovesti do oštećenja proizvoda.

Važna informacija:
Nemojte čuvati proizvod na direktnom suncu ili toploti i ne ostavljajte ga da stoji u dezinfekcionom rastvoru („rastvoru za sterilizaciju”) duže nego što je preporučeno jer to može dovesti do slabljenja ili oštećenja materijala od kojih je načinjen.
Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti radi bezbednosti i zdravlja svog deteta. Uvek proverite temperaturu proizvoda ako je bio u frižideru ili zamrzivaču.

1.350,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra: 1297241