Meni
Korpa

Herobility - HERO SIPPY bocica sa drskom 140ml/5oz white

Herobility - HERO SIPPY bocica sa drskom 140ml/5oz  white
Herobility - HERO SIPPY bocica sa drskom 140ml/5oz white

Opis:
HERO SIPPY bočica je dizajnirana za bebe i njihov razvoj. Ergonomske rasklopive ručke od mekog materijala olakšavaju držanje. Poklopac se lako otvara i zatvara, čak i malim rukama. Stabilan dizajn zahvaljujući simpatičnom postolju u obliku stopala i repa. Mekani pisak je nežan prema malim ustima, zubima i desnima. 

Sterilizacija i čišćenje:
Pre prve upotrebe operite i sterilišite sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja higijene. Perite sve delove u mašini za pranje posuđa ili blagom sapunicom odmah posle upotrebe i zatim isperite čistom vodom. Očistite pre svake upotrebe. Bezbedno za pranje na gornjem stalku mašine za sudove. Imajte na umu da određena hrana (npr. paradajz sos) može obojiti proizvod. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda jer mogu dovesti do njegovog oštećenja. 

Zagrevanje:
Nikada ne sipajte ključalu vodu u flašicu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac za mešanje i cuc- lu pre zagrevanja, naročito pre zagrevanja u mikrotalasnoj ili grejaču za flašice. Budite posebno oprezni prilikom zagrevanja u mikrotalasnoj. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Ne stavljajte u vrelu pećnicu jer to može oštetiti proizvod.


1.390,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra: 1297234