Meni
Korpa

Herobility - HERO STORAGE kutijica za čuvanje 100ml/3,5oz(2pack) pink/white

Herobility - HERO STORAGE kutijica za čuvanje 100ml/3,5oz(2pack) pink/white
Herobility - HERO STORAGE kutijica za čuvanje 100ml/3,5oz(2pack) pink/white

Opis:
Uz HERO STORAGE kutijice za čuvanje uvek ćete biti organizovani i spremni. U ovim posudama sa zaštitom od curenja možete čuvati mlečnu formulu, grickalice, jogurt, voće, tečnosti, majčino mleko i još mnogo toga. Bezbedno za čuvanje u frižideru i grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Mogu se prikačiti za HERO BOTTLE flašice i HERO SIPPY čaše, a uklapaju se i jedna u drugu – savršene kada izlazite napolje. 

Sterilizacija i čišćenje: 
Pre prve upotrebe oprati, a zatim sterilisati sve delove u kipućoj vodi 5 minuta radi obezbeđivanja odgovarajućeg stepena higijene. Operite sve delove u mašini za pranje sudova ili blagoj sapunici odmah nakon upotrebe, a zatim isperite čistom vodom. Bezbedno za pranje u mašini za sudove, na gornjem stalku. Imajte na umu da neka hrana (npr. paradajz sos) može obojiti delove posude. Da biste osigurali pravilno čišćenje i sterilizaciju, svi delovi moraju biti rastavljeni. Temeljno operite ruke i uverite se da su potpuno čiste pre kontakta sa sterilizovanim delovima. Ne koristite abrazivna ili antibakterijska sredstva za čišćenje proizvoda. 

Zagrevanje: 
Nikada ne sipajte kipuću vodu direktno u posudu. Bezbedno za grejanje u mikrotalasnoj pećnici. Uklonite poklopac pre zagrevanja, naročito nakon grejanja u mikrotalasnoj i grejaču za flašice. Promešajte temeljno nakon zagrevanja da bi se toplota ravnomerno rasporedila. Ispoštujte vreme grejanja koje je preporučio proizvođač mikrotalasne pećnice. Proverite temperaturu pre serviranja. Ne stavljajte u vrelu pećnicu. 

Pre svake upotrebe pregledajte proizvod i bacite ga kod prvih znakova oštećenja ili slabosti. 

Pakovanje: 2 HERO STORAGE kutijice za čuvanje

950,00 RSD
  • Lager: Na stanju
  • Šifra: 1297224