Meni
Korpa

Kocke za slaganje

Kocke za slaganje
Jabadabado - Drvene kocke roze Jabadabado - Drvene kocke roze
NOVO
Brend: JaBaDaBaDo
Uz pomoć seta od 50 kockica, vaš mališan će praviti maštovite građevine raznovrsnih boja i dimenzija.Na vrh stavite krov, a ostatak može biti kakav god poželite. Igrajte se i uz igru savladajte osećaj za prostornost, stabilnost i uklapanje boja. Vremenom ćete postati mnogo strpljiviji, dok će vam ig..
3.550,00 RSD
Jabadabado - Drvene kocke za slaganje meda Jabadabado - Drvene kocke za slaganje meda
NOVO
Brend: JaBaDaBaDo
Uz pomoć seta od 49 kockica, vaš mališan će praviti maštovite građevine raznovrsnih boja i dimenzija.Na vrh stavite krov, a ostatak može biti kakav god poželite. Igrajte se i uz igru savladajte osećaj za prostornost, stabilnost i uklapanje boja. Vremenom ćete postati mnogo strpljiviji, dok će vam ig..
3.550,00 RSD
Jabadabado - Drvene kocke za slaganje roze Jabadabado - Drvene kocke za slaganje roze
-30 % Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Uz pomoć seta od 52 kocke, vaš mališan će praviti maštovite građevine raznovrsnih boja i dimenzija.Na vrh stavite krov, a ostatak može biti kakav god poželite. Igrajte se i uz igru savladajte osećaj za prostornost, stabilnost i uklapanje boja. Vremenom ćete postati mnogo strpljiviji, dok će vam igra..
3.290,00 RSD 4.700,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10 Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Uz ovu igračku deca će na jednostavan, zabavan i edukativan način naučiti brojeve prve desetice, a kocke će vrlo lepo izgledati i kao dekoracija u njihovoj sobi.  Ukrasite, slažite, računajte i gradite zajedno sa svojim mališanima uz pomoć ovih simpatičnih kockica. Svaka kocka poseduje drugi m..
2.380,00 RSD 3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10 sladoled Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10 sladoled
Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Za savršenu letnju zabavu potreban je sladoled. A ako su u pitanju kocke sa motivom sladoleda koje sadrže i brojeve i tufnice koje možemo da brojimo, zabavi nema kraja. Naučite da razlikujete boje, brojeve i izmaštajte sadržaj ukusnih sladoleda... Možda možete uz pomoć ukućana da napravite identične..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Safari vagon Jabadabado - Safari vagon
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Ukrcajte se na veseli voz pun razdraganih boja i životinja! Kroz igru slaganja blokova na vagone naučićete različite oblike i boje istovremeno razvijajući koordinaciju. Ova igračka će vam definitivno držati pažnju na duže vreme, a savršena je i kao poklon za drugare.DetaljiVoz sadrži tri vagona koja..
2.940,00 RSD 4.200,00 RSD
Jabadabado - Vozić sa kockama plavi Jabadabado - Vozić sa kockama plavi
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Ako ste se pitali koja je to igračka koju deca mogu koristiti duže vreme, evo rešenja! Kao jedna od prvih igračaka za decu najmlađeg uzrasta, ovaj vozić ima sve što može zaokupiti pažnju mališana. Sa prednje strane nalazi se kanap uz pomoć kog dete vuče vozić, zatim poseduje točkove koji se okreću, ..
3.290,00 RSD 4.700,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)