Meni
Korpa

Lutke

Brend: Meri Meri
Savršen poklon za devojčice koje vole vile ili žele biti vila.Lutka od pamuka sa roze haljinom od tila.DETALJIUzrast: 3+Materijal: pamuk, punjenje od poliestera, tilDimenzije proizvoda: 19x 48.9 x 8.3 cm..
7.990,00 RSD
Brend: Mrs. Ertha
Loretas je kolekcija od 4 lutke koja je zasnovana na principima kulturne raznolikosti i predstavlja našu planetu kroz četiri godišnja doba. Na kutiji svake lutke postoji mala priča uz čiju pomoć će mališani lakše razumeti i prihvatiti različitosti.Sweet Loreta predstavlja jesen. DETALJIRuč..
6.490,00 RSD
Brend: Mrs. Ertha
Loretas je kolekcija od 4 lutke koja je zasnovana na principima kulturne raznolikosti i predstavlja našu planetu kroz četiri godišnja doba. Na kutiji svake lutke postoji mala priča uz čiju pomoć će mališani lakše razumeti i prihvatiti različitosti.Sweet Loreta predstavlja zimu. DETALJIRučn..
6.490,00 RSD
Mrs. Ertha - Lutka Shiny Loreta
Nema na stanju
Brend: Mrs. Ertha
Loretas je kolekcija od 4 lutke koja je zasnovana na principima kulturne raznolikosti i predstavlja našu planetu kroz četiri godišnja doba. Na kutiji svake lutke postoji mala priča uz čiju pomoć će mališani lakše razumeti i prihvatiti različitosti.Sweet Loreta predstavlja leto. DETALJIRučn..
6.490,00 RSD
Brend: Mrs. Ertha
Loretas je kolekcija od 4 lutke koja je zasnovana na principima kulturne raznolikosti i predstavlja našu planetu kroz četiri godišnja doba. Na kutiji svake lutke postoji mala priča uz čiju pomoć će mališani lakše razumeti i prihvatiti različitosti.Sweet Loreta predstavlja proleće. DETALJIR..
6.490,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)