Meni
Korpa

Prve igračke

Prve igračke
Brend: JaBaDaBaDo
Ova kreativna i zabavna staza za trku autića biće interesantna kako maloj, tako i većoj deci. Pustite autiće sa vrha tobogana i gledajte kako se spuštaju i prevrću do kraga putanje. Ako u igru uključite više učesnika, koji se takmiče čiji će se autić brže spustiti, igra će trajati satima! Pakovanje ..
3.200,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ova tradicionalna igračka namenjena je deci mlađeg uzrasta. Uz pomoć nje će se naučiti preciznosti, vežbati koordinaciju i savladati boje. Klinove mogu udarati jače ili slabije, ali će svakako biti oduševljeni činjenicom da polako nestaju i prelaze na donju stranu postolja. Magično, zar ne?DETALJIBo..
2.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Activity Eagon je drvena guralica sa točkićima, drškom i čvrstom konstrukcijom idealnom za prve korake vaših mališana. Sa unutrašnje strane guralice se nalazi pregrada  za odlaganje igračaka, a na prednjoj edukativna tabla sa zabavnim sadržajima poput loptica, zupčanika i brojalice. Deca ć..
8.300,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kocka u kocku, krug u krug... Svi znamo da je ubacivanje oblika u odgovarajući okvir idealna igra za pospešivanje motoričkih funkcija dece. Pored toga, deca razvijaju i logičko mišljenje. Igra je namenjena deci najnižeg uzrasta i odličan je poklon za prvi rođendan. DETALJINema bolje zabave od š..
2.390,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Svaki ozbiljan farmer mora imati prikolicu za prevoz životinja. Ali, šta se još može prevoziti ovim prevoznim sredstvom? Sve što poželite! Prevezite hranu za životinje, mašineriju, sve što vam je potrebno da vaša farma bude savršena, a životinje čiste, site i zadovoljne. DETALJISet sadrži:1 kam..
3.800,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Jarke, šarenolike boje, kanap za povlačenje, deo koji se uvija, točkići... Sve što je zabavno i što treba da sadrži igračka za najmlađe! Uz pomoć ovog čudesnog krokodila vaš mališan će vežbati balansiranje, ali će i uviđati razne nove pokrete kojima će biti zaokupljen duže vreme. Cela igračka je izr..
2.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Idealan poklon za decu najmlađeg uzrasta, ovo slonče pored toga što ima točkiće, sadrži i mali metalni lavirint sa šarenim kuglicama za pospešivanje koordinacije. Dete ga može kotrljati po površinama, ali i vežbati prstiće tako što će prebacivati perlice s kraja na kraj lavirinta. DETALJIBoja: ..
1.750,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Pitate li se da li postoji kamion toliko moćan da može da preveze jedan automobil? E pa ovaj naš prevozi čak 3 automobila i to u isto vreme! Veoma moćna mašina opakih performansi, spremna je da ispuni sva očekivanja mališana koji se bavi uvozom i prodajom sportskih vozila. Posao ne sme da čeka, a ov..
3.800,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)