Meni
Korpa

Ogrlice za decu

Kvalitetne ogrlice za decu sa zanimljivim motivima. Poručite željene artikle online i isporuka dolazi do vašeg praga!

Meri Meri - Ogrlica Lila lutkica
Nema na stanju
Brend: Meri Meri
Pamučna lutkica sa haljinicom od tila na lančiću.DETALJIUzrast: 4+Materijal: metal, pamuk, punjenje od poliesteraDimenzije proizvoda: dužina ogrlice 43.2 cm ..
2.990,00 RSD
Brend: Meri Meri
Ogrlica se sastoji iz 6 metalnih zeka koji skakuću.DETALJIUzrast: 8+Materijal: metal, konacDimenzije proizvoda: totalna dužina 27.9 cm..
2.700,00 RSD
Brend: Meri Meri
Meri Meri - Ogrlica zeka u roze tobriUzrast: 4+Materijal: poliester, metal..
2.100,00 RSD
Brend: Party Deco
Ova fantastična torbica u obliku zeke sadrži 23 poklona u vidu različitih aksesoara kao što su šnalice, ogrlice, narukvice, ukrase za odeću...Sa uživanjem otvorite svaki poklončić posebno, a zatim iskoristite torbicu koja će se lako uklopiti u svaku odevnu kombinaciju.Torbicu možete koristiti i kao ..
7.300,00 RSD
Tiger Tribe - Kreativni set Napravi ogrlicu
NOVO
Brend: Tiger Tribe
Napravite sami svoj nakit! Uz pomoć ovog kompleta deca će moći da kreiraju svoje unikatne aksesoare podstičući kreativnost, pažnju, opuštanje i finu motoriku.Set sadrži:1 strunu za ogrlicu;6 srednjih pom-pomova (6 boja);8 malih drvenih perli;5 niti za pravljenje resa;plastičnu iglu bezbednu za dec..
950,00 RSD
Tiger Tribe - Kreativni set Napravi priveske
NOVO
Brend: Tiger Tribe
Napravite sami svoj nakit! Uz pomoć ovog kompleta deca će moći da kreiraju svoje unikatne aksesoare podstičući kreativnost, pažnju, opuštanje i finu motoriku.Set sadrži:3 modela za vez3 metalne kopčekonci za vezstruna za ogrliceDETALJIUzrast: 8+Materijal: pamuk, poliester..
950,00 RSD
Prikazuje se 1 do 11 od 11 (1 strana)