Meni
Korpa

Gumene čizme za decu

Gumene čizme za decu za zabavnu i sigurnu šetnju po kiši! Pogledaj širok asortiman i poruči online na kućnu adresu.

Brend: Boxbo
Crno-bele čizmice na pruge sa zanimljivom mašnom na prednjoj strani obezbediće vašem mališanu zabavnu i sigurnu šetnju po kiši. Čizmice su napravljene od vodootporne prirodne gume sa pamučnom postavom čime je zagarantovana udobnost. Specijalno dizajniran đon sprečava klizanje.Upustite se u velike av..
4.990,00 RSD
Brend: Boxbo
Razigrane i funkcionalne, ove čizmice su postale neophodni detalj u kišnim danima. Njihovom šarmu posedno doprinosi mašna sa prednje strane, a funkcionalnosti unutrašnji prirodni materijal koji reguliše temperaturu, čime je zagarantovano da će stopala vašeg mališana uvek biti suva.DETALJIBoja: ..
4.990,00 RSD
Brend: Boxbo
Karirane, pomalo vintage čizmice, idealan su izbor za dečake i za devojčice. Odabir boja korišćen pri izradi ovih čizmica, uklopiće se u bilo koju odevnu kombinaciju vašeg mališana. Prirodna guma, neklizajući đon i unutrašnjost od pamuka, sigurna su kombinacija za prijatnije kišne dane.DETALJIBoja:&..
4.990,00 RSD
Brend: Boxbo
Zabavan i originalan, ovaj model gumenih čizmica nudi pregršt mogućnosti za maštanje i igranje po kiši. Dedalj u obliku medveđe šapice daće vašem detetu dodatno samopouzdanje, a prirodna guma od koje su izrađene i unutrašnjost od pamuka sigurnost i udobnost. Bele pertle na prednoj strani doprinose k..
4.990,00 RSD
Brend: Boxbo
Šljapkajte po baricama uz kratke čizmice! Fleksibilne, posebno dizajnirane za lako obuvanje, ove čizmice će obezbediti vašem mališanu zabavan i siguran skok u prvu baricu bez bojazni od pokvašenih stopala. Neklizajući đon će doprineti stabilnosti, a postava koja reguliše temperaturu unutar čizmice d..
6.490,00 RSD
Brend: Boxbo
Kratke i upečatljive, doneće novu dimenziju kišnom danu. Atraktivna boja, zabavan dizajn i mogućnost da se nose i kao čizmice i kao patikice, izdvajaju ovaj komad obuće od ostalih. Udobne, fleksibilne i lake za obuvanje, biće idealan izbor za decu mlađeg uzrasta. Namenjene za sva 4 godišnja dob..
6.490,00 RSD
Brend: Boxbo
Idealne za kombinovanje, sivkaste čizmice su idealan modni dodatak kako za dečake, tako i za devojčice. Fleksibilne i udobne, biće savršen pomoćnik vašem mališanu u šljapkanju po baricama, ali i saputnik u šetnji prirodom. Unutrašnjost od prirodnog materijala apsorbuje vlagu i odražava stopala suvim..
6.490,00 RSD
Brend: Boxbo
Koja je boja savršenih čizama za kišu? Pa naravno, žuta! Donesite sunce u kišni dan uz pomoć Boxbo čizmica i usrećite stopala vaših mališana. Idealne za sva 4 godišnja doba, ove čizmice se mogu nositi usled kiše, ali i kao patikice za suvo vreme. Udoban uložak i unutrašnjost od prirodnog materijala ..
6.950,00 RSD
Brend: Boxbo
Morski detalji u gradu? Zašto da ne! Ovaj model čizmica za kišu doneće osećaj morskog povetarca na gradskom asfaltu. Neka vaš mališan bude mornar koji plovi uzburkanim baricama.Morski talasi ili barice? Sve jedno je, osećaj je isti!DETALJIBoja:  Mat / plavo-beleMaterijal: Spolja - 100..
4.990,00 RSD
Brend: Boxbo
Atraktivne čizmice za kišu sa diskretnom spoljašnjom linijom učiniće stopala vašeg mališana elegantnim. Motiv šapice medveda sa prednje strane napraviće korak odvažnim, a unutrašnjost od pamuka je garant da će se vlaga apsorbovati, a stopala ostati suva. Zasijaj sedefastim sjajem u tmurnim dani..
4.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 19 (2 strana)