///LITTLE STAR T002

LITTLE STAR T002

9.990,00 RSD

Dozvoljeno naručivanje i kada se čeka isporuka

Šatori mogu biti središte dečije mašte – bilo da su u pitanju dečaci ili devojčice, malci ili malo veći malci, predškolci ili školarci. To je mesto gde vaše dete može da odnese svoje igračke, postane glavni junak sopstvenog sveta fantazije i pretvori svoj šator u sve što poželi – kutak za čitanje knjige, princezin zamak za čajanku, pećinu za dinosauruse, svemirski brod.

Sadržaj pakovanja

5 drvenih štapova
platno šatora
konopčić za vezivanje šatora
pamučnu vreću za odlaganje šatora
uputstvo za upotrebu i održavanje

Desen

Dozvoljeno naručivanje i kada se čeka isporuka

Šifra proizvoda: t002 Kategorije: ,

Video

Šatori mogu biti središte dečije mašte – bilo da su u pitanju dečaci ili devojčice, malci ili malo veći malci, predškolci ili školarci. To je mesto gde vaše dete može da odnese svoje igračke, postane glavni junak sopstvenog sveta fantazije i pretvori svoj šator u sve što poželi – kutak za čitanje knjige, princezin zamak za čajanku, pećinu za dinosauruse, svemirski brod… Šator je mesto gde se razvijaju mašta i kreativnost!

Minimals šatori izrađeni su od 100% prirodnih materijala – pamuka i drveta. Imaju oblik pentagona koji se savršeno uklapa u ugao sobe, zauzimajući minimum prostora, a njihov jednostavni minimalistički dizajn idealno prati enterijer svake dečije ili dnevne sobe.

Platno šatora može se prati u mašini na 30 °C i peglati. Sušiti ga na vazduhu, mašinsko sušenje nije preporučljivo. Minimals šatori testirani su od strane Zavoda za javno zdravlje u Beogradu i imaju sertifikat o bezbednosti.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti utisak “LITTLE STAR T002”