Meni
Korpa

Agu

Brend AGU je švajcarski brend.

Slogan brenda je: Briga o bebama nikad nije bila tako prijatna!

Ideja o stvaranju brenda javila se kod bračnog para u trenutku kada su dobili bebu i suočili se sa činjenicom da joj je potrebna stalna nega koja je uključivala svakodnevnu rutinu. Shvatili su da im treba pomoć jer su tražili način kako da te stvari učine prijatnijim i za bebu i za sebe. Proveli su dosta vremena tražeći prave uređaje i gedžete. Problem je bio što nijedna kompanija nije mogla da im ponudi sve potrebne uređaje na jednom mestu.

To je dovelo do toga da su mnogo vremena provodili na internetu proučavajući istoriju kompanije, njen asortiman, povratne informacije kupaca. 

Shvatili su da mnogi roditelji imaju isti problem. Rodila se ideja o stvaranju neophodnih uređaja za novorođenčad koji će pratiti najnovija dostignuća.

 

Tako se pojavio brend AGU(Advanced Growing up) pomoću kog bebe dobijaju najbolju negu, a roditelji mir i poverenje i, što je najvažnije, više vremena da se posvete bebi i sebi.

 

Proizvodi ovog brenda su ergonomski, praktični, laki i intuitivni za upotrebu. Pružaju maksimalnu negu za dete i olakšavaju svakodnevnu rutinu roditeljima.

AGU uređaji su za roditelje koji žele brže rezultate i povećanu efikasnost.

Vizija brenda AGU je inspirisanje svih majki i očeva da budu napredni roditelji.

Njihova misija je stvaranje inovativnih uređaja za novorođenčad koji stvaraju udobnost, pojednostavljuju rutinu mladim roditeljima i otkrivaju nove mogućnosti života sa bebom.

 

Asortiman čini: pametni indikator temperature, pametna lampa sa prirodnim svetlom, pametni aparat za pripremu bebi formule, multifunkcionalni aparat za pripremu hrane, nazalni aspirator, vaga za bebe, aparat za pripremu mlečne formule.

 

Nema unetih proizvoda u kategoriji.