Meni
Korpa

Kocke za decu

Dečije kocke za razvoj motorike, kreativnosti i socijalizaciju. Pronađi odgovarajuće za svog mališana i poruči online!
Jabadabado - Drvene kocke roze
Dostupno
Brend: JaBaDaBaDo
Uz pomoć seta od 50 kockica, vaš mališan će praviti maštovite građevine raznovrsnih boja i dimenzija.Na vrh stavite krov, a ostatak može biti kakav god poželite. Igrajte se i uz igru savladajte osećaj za prostornost, stabilnost i uklapanje boja. Vremenom ćete postati mnogo strpljiviji, dok će vam ig..
3.550,00 RSD
Jabadabado - Drvene kocke za slaganje meda
Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Uz pomoć seta od 49 kockica, vaš mališan će praviti maštovite građevine raznovrsnih boja i dimenzija.Na vrh stavite krov, a ostatak može biti kakav god poželite. Igrajte se i uz igru savladajte osećaj za prostornost, stabilnost i uklapanje boja. Vremenom ćete postati mnogo strpljiviji, dok će vam ig..
3.550,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Uz ovu igračku deca će na jednostavan, zabavan i edukativan način naučiti brojeve prve desetice, a kocke će vrlo lepo izgledati i kao dekoracija u njihovoj sobi.  Ukrasite, slažite, računajte i gradite zajedno sa svojim mališanima uz pomoć ovih simpatičnih kockica. Svaka kocka poseduje drugi m..
2.380,00 RSD 3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Za savršenu letnju zabavu potreban je sladoled. A ako su u pitanju kocke sa motivom sladoleda koje sadrže i brojeve i tufnice koje možemo da brojimo, zabavi nema kraja. Naučite da razlikujete boje, brojeve i izmaštajte sadržaj ukusnih sladoleda... Možda možete uz pomoć ukućana da napravite identične..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Safari vagon
-30 % Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Ukrcajte se na veseli voz pun razdraganih boja i životinja! Kroz igru slaganja blokova na vagone naučićete različite oblike i boje istovremeno razvijajući koordinaciju. Ova igračka će vam definitivno držati pažnju na duže vreme, a savršena je i kao poklon za drugare.DetaljiVoz sadrži tri vagona koja..
2.940,00 RSD 4.200,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)