Meni
Korpa

O nama

Dobro došli u magični svet Minimals šatora!

Mi smo Minimals. Mini brend koji uživa u dizajniranju asesoara za inspirativni svet dečije igre. Uvereni da enterijer dečije sobe treba da podstakne kreativnost i rasplamsa maštu, dizajnirali smo Minimals šator, skrovito mesto za male Indijance, nežne princeze, neustrašive kauboje, graciozne balerine, opasne policajce i razne druge uloge naših mališana.

Naš cilj i želja su da stvorimo kreativno i stimulišuće okruženje za dečiju igru i odmor i mesto na kome nastaju uspomene. Pored toga, trudimo se da modernim minimalističkim dizajnom naš proizvod ujedno bude i ukras dečije sobe, kao i da bude praktičan. Njegov oblik pentagona savršeno se uklapa u ćošak sobe, ne zauzimajući mnogo prostora, a jednostavno sklapanje i funkcionalna vreća za odlaganje omogućavaju lako korišćenje.

Mi se zalažemo za kvalitet, bezbednost i društvenu odgovornost. Minimals šatori izrađeni su od 100% prirodnih materijala vrhunskog kvaliteta (pamuka i drveta), poseduju sertifikat o bezbednosti Zavoda za javno zdravlje, materijali koji se koriste lokalnog su porekla, a svaki komad sašiven je sa puno ljubavi i velikom pažnjom usmerenom na detalje.

Pozivamo vas da krenete sa nama na uzbudljivo putovanje i pokrenete svet igre, mašte, avanture i zabave zajedno sa svojim mališanima – glavnim junacima Minimals priče.

Ispunimo detinjstvo čarobnim uspomenama!

Adresa: JURIJA GAGARINA 12 B; sprat: IX, broj stana: 50; 11070 Novi Beograd

Telefon: +381 11 407 12 47

Mobilni: +381 64 83 48 773

Email: info@minimals.rs

Matični broj: 21218740

PIB: 109657956

Šifra delatnosti: 4642 - Trgovona na veliko i malo obućom i odećom