Meni
Korpa

Magna Tiles

Izabrati idealnu igračku za dete uz koju će učiti i razvijati određene sposobnosti, nije lak zadatak. Magna-Tiles sa tradicijom dugom preko 20 godina može biti odlično rešenje. 

Pored toga što će kreirati svoj jedinstveni svet, dete će razvijati i svoje matematičke i konstruktorske veštine. Ne zaboravimo da mašta igra jednu od najvećih uloga u pravljenju 2D i 3D građevina.

Njihovi jedinstveni setovi sa životinjama sveta ili gradnjom predstavljaju omiljenu zabavu za najmlađe ljubitelje magnetića.

Magna-Tiles - Arctic magnetne pločice 25 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Snežna avantura!Igraj se, uči, razvijaj maštu... Uz pomoć Magna-Tiles magnetića!Set za prave avanturiste pored magnetnih pločica sadrži i životinje koje se mogu pokretati. Pravi mali životinjski svet!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Za..
5.500,00 RSD
Magna-Tiles - Builder set 32 dela
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Maštaj, pravi, gradi!Gledajte kako sposobnosti vašeg deteta rastu dok se igra sa Magna-Tiles magnetnim pločicama!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Zahvaljujući jakom keramičkom magnetu koji se nalazi na svakoj pločici, građevine će biti..
6.500,00 RSD
Magna-Tiles - Dino world XL magnetne pločice set 50 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Velika dino avantura!Igraj se, uči, razvijaj maštu... Uz pomoć Magna-Tiles magnetića!Set za prave avanturiste pored magnetnih pločica sadrži i dinosauruse koje se mogu pokretati. Pravi mali dino svet!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Za..
16.500,00 RSD
Magna-Tiles - Farma magnetne pločice 25 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Životinje sa farmeIgraj se, uči, razvijaj maštu... Uz pomoć Magna-Tiles magnetića!Set za prave avanturiste pored magnetnih pločica sadrži i životinje koje se mogu pokretati. Pravi mali životinjski svet!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!..
5.500,00 RSD
Magna-Tiles - Jungle magnetne pločice 25 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Jungle avantura!Igraj se, uči, razvijaj maštu... Uz pomoć Magna-Tiles magnetića!Set za prave avanturiste pored magnetnih pločica sadrži i životinje koje se mogu pokretati. Pravi mali životinjski svet!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Za..
5.500,00 RSD
Brend: Magna Tiles
Kutija i podloga za igru!Ako vaš mališan voli Magna-Tiles magnetne pločice, ova kutija za igračke koja se lako tranformiše u podlogu za igru će ga oduševiti!Sve svoje dragocenosti će spakovat u praktičnu kutiju, a prostirka će ga navesti na kreativno razmišljanje i stvaranje sveta iz mašte.STEM sist..
2.990,00 RSD
Magna-Tiles - Magneti za pravljenje kućice 28 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Napravite kućicu iz snova uz pomoć ovog magnetnog seta.Set sadrži 28 delova i stikere uz pomoć kojih ćete dekorisati prostor koji napravite. Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Zahvaljujući jakom keramičkom magnetu koji se nalazi na ..
6.300,00 RSD
Magna-Tiles - Magnetne kockice 85 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Magnetne kockice!Uz pomoć 3D kockica, prizmi i piramida izgradićeš neviđene građevine!Istražite koncept STEM učenja daleko od ekrana i uđenjaja.Svaka figura je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Zahvaljujući jakom keramičkom magnetu koji se nalazi na sva..
8.500,00 RSD
Magna-Tiles - Magnetne pločice 48 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
STEM sistem učenjaKada razmišljaju o idealnoj igrački za dete, roditelji se najčešće odlučuju za neku edukativnu, kreativnu, a zabavnu. Magna-Tiles nam donosi baš takve igračke!Čim dođu u dodir sa prozirnim pločicama jarkih boja (nalik vitražu), deca počinju da stvaraju strukture iz svoje mašte. Omo..
9.100,00 RSD
Magna-Tiles - Metropolis 110 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Kada razmišljaju o idealnoj igrački za dete, roditelji se najčešće odlučuju za neku edukativnu, kreativnu, a zabavnu. Magna-Tiles nam donosi baš takve igračke!Čim dođu u dodir sa prozirnim pločicama jarkih boja (nalik vitražu), deca počinju da stvaraju strukture iz svoje mašte. Omogućite mališanu da..
16.000,00 RSD
Magna-Tiles - Safari magnetne pločice 25 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Safari avantura!Igraj se, uči, razvijaj maštu... Uz pomoć Magna-Tiles magnetića!Set za prave avanturiste pored magnetnih pločica sadrži i životinje koje se mogu pokretati. Pravi mali životinjski svet!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Za..
5.500,00 RSD
Magna-Tiles - Šumske životinje magnetne pločice 25 delova
Nema na stanju
Brend: Magna Tiles
Šumska pričaIgraj se, uči, razvijaj maštu... Uz pomoć Magna-Tiles magnetića!Set za prave avanturiste pored magnetnih pločica sadrži i životinje koje se mogu pokretati. Pravi mali životinjski svet!Svaka pločica je zavarena zakovicama od nerđajućeg čelika što će obezbediti godine energične igre!Zahval..
5.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)