Meni
Korpa

Društvene igre za decu

Uz kvalitetne društvene igre deca se zabavljaju, razvijaju maštu i uče nove stvari. Poručite online brzo i lako!
Brend: Fresk
Sadrži 32 kartonske kartice upakovane u kartonsku kutiju.DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: KartonDimenzije proizvoda: 13,5 x 19 x 2,5 cm dimenzija kutije..
1.500,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Čoveče ne ljuti se je igra popularna već generacijama unazad namenjena kako deci, tako i roditeljima. Drveno postolje i figure pastelnh boja okupiće celu porodicu i zagarantovati celodnevnu zabavu. Posebnu draž pri igranju nude velika drvena tabla i džinovski pioni i kocka. Zavrti kocku koja ti..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kineski šah je tradicionalna kineska igra namenjena celoj porodici. Potrebno je 2 do 6 igrača i igra može da počne! Cilj je doveti svoje klikere u trougao koji se nalazi tačno naspram polaznog. Igrači se kreću po jedno polje napred, sem u slučaju ako se nađu oči u oči sa igračem suprotnog trougla, k..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Lotto je igra namenjena pre svega igračima najnižeg uzrasta, ali i ostalim ukućanima. Konačno se cela porodica može igrati, od članova koji imaju samo 2 godine do baka i deka. Uživajte u igri i ne zaboravite da je najvažnije učestvovati!DetaljiUz Lotto porodičnoj zabavi nikad kraja! Svaki igrač dobi..
1.990,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ako vaš mališan želi da postane pecaroš, ovo je prava igračka za njega. Pored toga što će se zabaviti, dete će takođe vežbati preciznost, fokus i strpljenje.U Jaba ribnjaku žive ribe najrazličitijih boja. Na tebi je da ih sve upecaš magnetnom pecaljkom. Od tebe zavisi šta ćemo imati za večeru,pa nav..
2.690,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena automobila- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena voza- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)