Meni
Korpa

Društvene igre za decu

Uz kvalitetne društvene igre deca se zabavljaju, razvijaju maštu i uče nove stvari. Poručite online brzo i lako!
Brend: Banana Panda
Izaberi da li ćeš igrati tradicionalnu igru domina ili opasnu dino igru!Ove domine su dvostrane, pa možeš slagati slike dinosaurusa ili tačkice (brojeve).Pored dobre zabave, ove domine će ti pomoći da savladaš brojanje, slažeš slike i vežbaš logičko razmišljanje.Pakovanje sadrži 28 dvostranih domina..
2.800,00 RSD
Banana Panda - Domine sa životinjama
NOVO
Brend: Banana Panda
Ove domine su ujedno i slagalica, ali i tradicionalna igra!Odaberite da li ćete ih slagati po boji, slikama, boji i slikama ili po tačkicama i neka zabava počne!A pored zabave, klasična igra domina razvija i percepciju, koncentraciju i logičko mišljenje. DETALJIPakovanje sadrži 28 dvostranih do..
2.800,00 RSD
Brend: Fresk
Sadrži 32 kartonske kartice upakovane u kartonsku kutiju.DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: KartonDimenzije proizvoda: 13,5 x 19 x 2,5 cm dimenzija kutije..
1.500,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kineski šah je tradicionalna kineska igra namenjena celoj porodici. Potrebno je 2 do 6 igrača i igra može da počne! Cilj je doveti svoje klikere u trougao koji se nalazi tačno naspram polaznog. Igrači se kreću po jedno polje napred, sem u slučaju ako se nađu oči u oči sa igračem suprotnog trougla, k..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Lotto
Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Lotto je igra namenjena pre svega igračima najnižeg uzrasta, ali i ostalim ukućanima. Konačno se cela porodica može igrati, od članova koji imaju samo 2 godine do baka i deka. Uživajte u igri i ne zaboravite da je najvažnije učestvovati!DetaljiUz Lotto porodičnoj zabavi nikad kraja! Svaki igrač dobi..
1.990,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ako vaš mališan želi da postane pecaroš, ovo je prava igračka za njega. Pored toga što će se zabaviti, dete će takođe vežbati preciznost, fokus i strpljenje.U Jaba ribnjaku žive ribe najrazličitijih boja. Na tebi je da ih sve upecaš magnetnom pecaljkom. Od tebe zavisi šta ćemo imati za večeru,pa nav..
2.690,00 RSD
Olli Ella - Ranac sa igrama, grad
Nema na stanju
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena automobila- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena voza- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Tiger Tribe -  Društvena igra Košarka
NOVO
Brend: Tiger Tribe
Samo za prave ljubitelje košarke! Vreme je da svoju veštinu šutiranja na koš usavršite uz pomoć Tiger Tribe jedinstvenog seta!Bilo da ćete se igrati sami ili u društvu, ova igra će vam pored zabave pomoći i u poboljšanju preciznosti i logičnom razmišljanju. Naciljajte na koš i pucajte!Set sadrž..
2.100,00 RSD
Tiger Tribe - Društvena igra Pobedi vreme
NOVO
Brend: Tiger Tribe
Bilo da ste napolju ili u zatvorenom prostoru, ova igra će biti pravo rešenje za sve mališane koji vole da se međusobno takmiče ili one koji vole da testiraju sopstvene granice.Pročitajte izazov i pokrenite štopericu i neka zabava počne!Od držanja balona u vazduhu, preko trčanja po bloku, do postavl..
2.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 10 od 10 (1 strana)