Meni
Korpa

Društvene igre za decu

Uz kvalitetne društvene igre deca se zabavljaju, razvijaju maštu i uče nove stvari. Poručite online brzo i lako!
Banana Panda - Dinosaurus domine
NOVO
Brend: Banana Panda
Izaberi da li ćeš igrati tradicionalnu igru domina ili opasnu dino igru!Ove domine su dvostrane, pa možeš slagati slike dinosaurusa ili tačkice (brojeve).Pored dobre zabave, ove domine će ti pomoći da savladaš brojanje, slažeš slike i vežbaš logičko razmišljanje.Pakovanje sadrži 28 dvostranih domina..
2.400,00 RSD
Fresk - Igra memorije
Nema na stanju
Brend: Fresk
Sadrži 32 kartonske kartice upakovane u kartonsku kutiju.DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: KartonDimenzije proizvoda: 13,5 x 19 x 2,5 cm dimenzija kutije..
1.500,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Čoveče ne ljuti se je igra popularna već generacijama unazad namenjena kako deci, tako i roditeljima. Drveno postolje i figure pastelnh boja okupiće celu porodicu i zagarantovati celodnevnu zabavu. Posebnu draž pri igranju nude velika drvena tabla i džinovski pioni i kocka. Zavrti kocku koja ti..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kineski šah je tradicionalna kineska igra namenjena celoj porodici. Potrebno je 2 do 6 igrača i igra može da počne! Cilj je doveti svoje klikere u trougao koji se nalazi tačno naspram polaznog. Igrači se kreću po jedno polje napred, sem u slučaju ako se nađu oči u oči sa igračem suprotnog trougla, k..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Lotto je igra namenjena pre svega igračima najnižeg uzrasta, ali i ostalim ukućanima. Konačno se cela porodica može igrati, od članova koji imaju samo 2 godine do baka i deka. Uživajte u igri i ne zaboravite da je najvažnije učestvovati!DetaljiUz Lotto porodičnoj zabavi nikad kraja! Svaki igrač dobi..
1.990,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ako vaš mališan želi da postane pecaroš, ovo je prava igračka za njega. Pored toga što će se zabaviti, dete će takođe vežbati preciznost, fokus i strpljenje.U Jaba ribnjaku žive ribe najrazličitijih boja. Na tebi je da ih sve upecaš magnetnom pecaljkom. Od tebe zavisi šta ćemo imati za večeru,pa nav..
2.690,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena automobila- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena voza- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)