Meni
Korpa

Didaktičke igračke

Didaktičke igračke
Brend: JaBaDaBaDo
Jaja ista kao sa pijace samo drvena! Pa i nije neka velika razlika, zar ne? Neka vaš mališan vežba preciznost i strpljenje uz drvena jaja spojena čičkom po sredini. Svako jaje se može preseći pri čemu će deca spoznati šta se unutra nalazi, a takođe će vežbati i spretne rukice.Presecite jaje i n..
1.990,00 RSD
Jabadabado - Drveni čekić color line Jabadabado - Drveni čekić color line
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Ova tradicionalna igračka namenjena je deci mlađeg uzrasta. Uz pomoć nje će se naučiti preciznosti, vežbati koordinaciju i savladati boje. Klinove mogu udarati jače ili slabije, ali će svakako biti oduševljeni činjenicom da polako nestaju i prelaze na donju stranu postolja. Magično, zar ne?DETALJIBo..
2.485,00 RSD 3.550,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Drvena igračka pastelnih boja biće pomoćnik vašem detetu pri razvijanju motornih veština i sticanju novih iskustava.DETALJISet sadrži igračku i čekić.Boja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 23 x 14 x 12 cmDimenzije proizvoda: 22 x 13 x 11 cm..
2.390,00 RSD
Jabadabado - Guralica sa montesori tablom Jabadabado - Guralica sa montesori tablom
Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Activity Eagon je drvena guralica sa točkićima, drškom i čvrstom konstrukcijom idealnom za prve korake vaših mališana. Sa unutrašnje strane guralice se nalazi pregrada  za odlaganje igračaka, a na prednjoj edukativna tabla sa zabavnim sadržajima poput loptica, zupčanika i brojalice. Deca ć..
8.990,00 RSD
Jabadabado - Kocka sa oblicima color line Jabadabado - Kocka sa oblicima color line
-30 % Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Kocka u kocku, krug u krug... Svi znamo da je ubacivanje oblika u odgovarajući okvir idealna igra za pospešivanje motoričkih funkcija dece. Pored toga, deca razvijaju i logičko mišljenje. Igra je namenjena deci najnižeg uzrasta i odličan je poklon za prvi rođendan. DETALJINema bolje zabave od š..
1.670,00 RSD 2.390,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Drvena igračka pastelnih boja biće pomoćnik vašem detetu pri razvijanju motornih veština i sticanju novih iskustava.DETALJISet sadrži kutiju i 4 oblika za ubacivanje kroz posebne proreze na poklopcu kutije.Boja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 15 x 11 x ..
2.390,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10 Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10
-30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Uz ovu igračku deca će na jednostavan, zabavan i edukativan način naučiti brojeve prve desetice, a kocke će vrlo lepo izgledati i kao dekoracija u njihovoj sobi.  Ukrasite, slažite, računajte i gradite zajedno sa svojim mališanima uz pomoć ovih simpatičnih kockica. Svaka kocka poseduje drugi m..
2.380,00 RSD 3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Za savršenu letnju zabavu potreban je sladoled. A ako su u pitanju kocke sa motivom sladoleda koje sadrže i brojeve i tufnice koje možemo da brojimo, zabavi nema kraja. Naučite da razlikujete boje, brojeve i izmaštajte sadržaj ukusnih sladoleda... Možda možete uz pomoć ukućana da napravite identične..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ova igra je namenjena najmlađim igračima i sastoji se od nizanja krugova na čunj. Savremeni odabir boja, činjenica da je izgrađena u celosti od drveta, kao i zabavna zvezda na vrhu, čini ovu igračku dopadljivom i motiviše decu da razvijaju svoje motoričke veštine. DetaljiBoja: VišeUzrast: 1+Mat..
2.350,00 RSD
Jabadabado - Krugovi za slaganje meda Jabadabado - Krugovi za slaganje meda
NOVO
Brend: JaBaDaBaDo
Ova igra je namenjena najmlađim igračima i sastoji se od nizanja krugova na čunj. Savremeni odabir boja, činjenica da je izgrađena u celosti od drveta, kao i zabavni meda na vrhu, čini ovu igračku dopadljivom i motiviše decu da razvijaju svoje motoričke veštine. DETALJIBoja: VišeUzrast:&nb..
2.390,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 27 (3 strana)