Meni
Korpa

Didaktičke igračke

Didaktičke igračke
Brend: JaBaDaBaDo
Ova tradicionalna igračka namenjena je deci mlađeg uzrasta. Uz pomoć nje će se naučiti preciznosti, vežbati koordinaciju i savladati boje. Klinove mogu udarati jače ili slabije, ali će svakako biti oduševljeni činjenicom da polako nestaju i prelaze na donju stranu postolja. Magično, zar ne?DETALJIBo..
2.350,00 RSD
Jabadabado - Drveni cekic sivi Jabadabado - Drveni cekic sivi
-20 %
Brend: JaBaDaBaDo
Ova tradicionalna igračka namenjena je deci mlađeg uzrasta. Uz pomoć nje će se naučiti preciznosti i vežbati koordinaciju. Klinove mogu udarati jače ili slabije, ali će svakako biti oduševljeni činjenicom da polako nestaju i prelaze na donju stranu postolja. Magično, zar ne?DetaljiKlupa za udaranje ..
2.360,00 RSD 2.950,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Activity Eagon je drvena guralica sa točkićima, drškom i čvrstom konstrukcijom idealnom za prve korake vaših mališana. Sa unutrašnje strane guralice se nalazi pregrada  za odlaganje igračaka, a na prednjoj edukativna tabla sa zabavnim sadržajima poput loptica, zupčanika i brojalice. Deca ć..
8.300,00 RSD
Jabadabado - Kocka sa oblicima Jabadabado - Kocka sa oblicima
-20 %
Brend: JaBaDaBaDo
Kocka u kocku, krug u krug... Svi znamo da je ubacivanje oblika u odgovarajući okvir idealna igra za pospešivanje motoričkih funkcija dece. Pored toga, deca razvijaju i logičko mišljenje. Igra je namenjena deci najnižeg uzrasta i odličan je poklon za prvi rođendan.DetaljiKocka sa oblicima u sivoj bo..
2.360,00 RSD 2.950,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kocka u kocku, krug u krug... Svi znamo da je ubacivanje oblika u odgovarajući okvir idealna igra za pospešivanje motoričkih funkcija dece. Pored toga, deca razvijaju i logičko mišljenje. Igra je namenjena deci najnižeg uzrasta i odličan je poklon za prvi rođendan. DETALJINema bolje zabave od š..
2.390,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ova igra je namenjena najmlađim igračima i sastoji se od nizanja krugova na čunj. Savremeni odabir boja, činjenica da je izgrađena u celosti od drveta, kao i zabavna zvezda na vrhu, čini ovu igračku dopadljivom i motiviše decu da razvijaju svoje motoričke veštine. DetaljiBoja: VišeUzrast: 1+Mat..
2.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ako vašeg mališana zanima muzika, voli da eksperimentiše sa zvucima ili biste da ga motivišete u tom pravcu, ksilofon je pravi izbor za vas. Ovaj muzički instrument načinjen od drvenog postolja i metalnih pločica, navešće vašeg mališana da razlikuje različite tonove, stvara svoje kombinacije i na kr..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Podstaknite razvoj čula kod dece uz aktivnu igračku poput magične lopte. Na drvenim štapovima lopte postavljene su drvene perle koje mališani mogu rotirati i pomerati. Štapovi se takođe mogu stiskati i razdvajati, pa zabavi jednostavno nema kraja. Idealna je za bebe jer prilikom pada ne može da se o..
3.250,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Jarke, šarenolike boje, kanap za povlačenje, deo koji se uvija, točkići... Sve što je zabavno i što treba da sadrži igračka za najmlađe! Uz pomoć ovog čudesnog krokodila vaš mališan će vežbati balansiranje, ali će i uviđati razne nove pokrete kojima će biti zaokupljen duže vreme. Cela igračka je izr..
2.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Naučimo sve životinje sveta! Ova slagalica će nam pokazati kako izgledaju pojedine životinje, a takođe će i uposliti naše prstiće i pomoći nam da savladamo uklapanje delova po oblicima. Samo nas gledajte sa kojom lakoćom spajamo delove i pravimo šarenu sliku. DetaljiDrveni puzzle za najmlađe sa..
2.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)