Meni
Korpa

Didaktičke igračke

Didaktičke igračke
Brend: JaBaDaBaDo
Klasična klupa za udaranje napravljena od drveta u nijansama zlatne i srebrne boje. Vaše dete moći će da vežba koordinaciju i zabavlja se lupkajući drvenim čekićem po igrački.DetaljiKlupa za udaranje pomoći će vašem detetu da vežba koordinaciju ruku i očiju. Nakon što mališani sruše sve štapove čeki..
2.950,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kocke sa oblicima potpomažu razvoj motoričkih sposobnosti i učenje različitih boja i oblika. DetaljiKocka sa oblicima u sivoj boji sadrži lako uklanjajući poklopac sa rupama i četiri različita oblika figura (zvezda, cvet, kocka i cilindar) u drugačijim bojama. Boja: BelaUzrast: 18 meseci+M..
2.950,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Klasična igračka za najmlađe u zlatnim i srebrnim nijansama promoviše i stimuliše edukaciju kroz igru, uči decu da razlikuju boje, oblike i veličine. Razvija motoričke sposobnosti mališana.DetaljiBoja: VišeUzrast: 1+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 10 x 11 x 19 cmDimenzije proizvoda: 18 x 9 x 18 ..
2.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Svirajte i stvarajte zvukove klasičnim drvenim ksilofonom . Ovaj zabavni muzički instrument je obavezan za mališana zainteresovanog za muziku i eksperimentisanje sa zvukom.DetaljiKsilofon ima osam ploča za zvuk u različitim bojama i prateću palicu. Napravljen je od drveta koji proizvodi klasičan zv..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Podstaknite razvoj čula kod dece uz aktivnu igračku poput magične lopte. Na drvenim štapovima lopte postavljene su drvene perle koje mališani mogu rotirati i pomerati. Štapovi se takođe mogu izvlačiti, pa zabavi jednostavno nema kraja. Savršen poklon za rođendane!Detalji Boja: VišeUzrast: 1+Mat..
3.250,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Drveni puzzle za najmlađe sastoje se iz sedam delova u obliku safari životinja dizajniranih za dečije ruke. Sa figurama životinja deca se mogu igrati i van puzzle osnove.DetaljiBoja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 30 x 3 x 22 cmDimenzije proizvoda: 29 x 21 x 2 cm..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Zabavne drvene puzzle za najmlađe sa osam različitih sladoleda oblikovanih tako da lako stanu u male, dečije ruke. DetaljiBoja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 31 x 2,5 x 22 cmDimenzije proizvoda: 28 x 21 x 1 cm..
2.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 16 (2 strana)