Meni
Korpa

Rančevi za školu

Fresk - Ranac za školu jež Fresk - Ranac za školu jež
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom ježa. Ranac sadrži veliku pregradu, džep za odlaganje sitnica i odeljak za flašicu ili termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirana PET bocaDimenzije proizvoda: 36 x 26 cm..
5.300,00 RSD
Fresk - Ranac za školu jež retro Fresk - Ranac za školu jež retro
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom ježa. Ranac na preklop sadrži veliku pregradu za knjige i praktičnu kopču za koju se može zakačiti termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirane PET boceDimenzije proizvoda: 34 x 25 x 8 cm..
5.300,00 RSD
Fresk - Ranac za školu maslačak Fresk - Ranac za školu maslačak
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom maslačka. Ranac sadrži veliku pregradu, džep za odlaganje sitnica i odeljak za flašicu ili termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirana PET bocaDimenzije proizvoda: 36 x 26 cm ..
5.300,00 RSD
Fresk - Ranac za školu maslačak retro Fresk - Ranac za školu maslačak retro
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom maslačka. Ranac na preklop sadrži veliku pregradu za knjige i praktičnu kopču za koju se može zakačiti termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirane PET boceDimenzije proizvoda: 34 x 25 x 8 cm..
5.300,00 RSD
Fresk - Ranac za školu pingvin Fresk - Ranac za školu pingvin
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom pingvina. Ranac sadrži veliku pregradu, džep za odlaganje sitnica i odeljak za flašicu ili termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirana PET bocaDimenzije proizvoda: 36 x 26 cm..
5.300,00 RSD
Fresk - Ranac za školu polarni meda Fresk - Ranac za školu polarni meda
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom polarnog mede. Ranac sadrži veliku pregradu, džep za odlaganje sitnica i odeljak za flašicu ili termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirana PET bocaDimenzije proizvoda: 36 x 26 cm..
5.300,00 RSD
Fresk - Ranac za školu polarni meda retro Fresk - Ranac za školu polarni meda retro
NOVO
Brend: Fresk
Ranac za školu sa motivom polarnog mede. Ranac na preklop sadrži veliku pregradu za knjige i praktičnu kopču za koju se može zakačiti termos.Može se nositi u ruci ili na leđima. DETALJIBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: Reciklirane PET boceDimenzije proizvoda: 34 x 25 x 8 cm..
5.300,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)