Meni
Korpa

Hey Clay

Pred nama je netoksična, nelepljiva glina u najlepšim bojama!

Izabrite motiv koji vam se dopada, napravite figuricu i ostavite je 24 sata da se osuši. 

Tu je i aplikacija koja će vam pomoći prilikom modelovanja. 

Pored zabave, ovi setovi će podstaći kreativnost kod dece, strpljivost i logičko razmišljanje. 

Hey Clay - Masa za oblikovanje, Ajkula
NOVO
Brend: Hey Clay
Upoznajte Hey Clay podvodni svet. Ove životinje ćute samo za one koji ne znaju kako da nađu zajednički jezik sa njima. Zaronite u okean i naći ćete sjajne i šarene drugare za igru. Hey Clay životinjama za igru ne treba akvarijum; u rukama se osećaju kao kod kuće. A na kopnu se smrzavaju i pretv..
699,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Bob & Tim
NOVO
Brend: Hey Clay
Bob je jako detinjast i nezreo, više nego svi ostali Minjoni zajedno! Često pronalazi ljubav u svemu na šta naiđe… Takođe uživa u pričama za laku noć i igranju sa svojim omiljenim plišanim medvedićem Timom, kojeg svuda nosi sa sobom!Napravite Boba i Tima uz pomoć 5 kantica gline u kojima j..
1.099,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Čudovišta
NOVO
Brend: Hey Clay
Kroz ovaj set upoznajte svet čudovišta koji je beskrajno smešan i zanimljiv! Čudovišta nikoga ne plaše. Naprotiv, vole da udovoljavaju i da se zabavljaju. A takođe su i veliki prijatelji. Upoznajte uvek originalnog Hipstera, mr. Pi-a, razigranog Terija, smešnu krofnu, usredsređenog i neopreznog..
2.699,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Dave & Fluffy
NOVO
Brend: Hey Clay
Dejv je najprepoznatljivi Minion. On je ljubazan, brižan i zabavan! Dobar je u igranju video igrica, kao i njegov prijatelj Stuart, voli da pravi kolače i oružije! Najviše voli svoj raketni bacač! Tu je naravno i njegov divni saputnik - jednorog Flafi!Napravite Dejva uz pomoć 5 kantica gline u kojim..
1.099,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Dinosaurusi
NOVO
Brend: Hey Clay
Kroz ovaj set HEY CLAY DINOS upoznajte se sa superherojima praistorijskog sveta! Pogledajte ko je tu: tiranosaurus reks, triceratop, pterodaktil. Čuješ li tu srećnu graju? Dinosaurusi uvek vole da se igraju sa nekim novim! Postanite i vi njihov superheroj!Napravite 3 dinosaurusa..
1.299,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Dinosaurusi 2
NOVO
Brend: Hey Clay
Kroz ovaj set HEY CLAY DINOS upoznajte se sa superherojima praistorijskog sveta! Pogledajte ko je tu: stegosaurus, kostoglavi, brahiosaurus. Čuješ li tu srećnu graju? Dinosaurusi vole da se igraju sa nekim novim! Postanite i vi njihov superheroj!Napravite 3 dinosaurusa uz pomoć ..
1.299,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Kevin
NOVO
Brend: Hey Clay
Kevin je visoki minjon i obično je u svojoj odeći za golf, jer voli da ga igra podjednako kao i kriket. Voli da se podsmeva i da zadirkuje ljude i druge Minjone. Ima i dobar smisao za humor i ono glavno - najviše brine o dobrobiti svih Minjona!Napravite Kevina uz pomoć 5 kantica gline u kojima ..
1.099,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Konj
NOVO
Brend: Hey Clay
Upoznajte Hey Clay fenomenalni svet životinja!  Na vama je da ih izvajate, a onda da se igrate i maštate sa njima! Samo imajte na umu da, kao i ljudima, i ovim divnim životinjama treba PUNO LJUBAVI! U mašti ovog konjića možete da jašete i zajedno da galopirate, samo nikako u realnosti!Napravite..
699,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Krava
NOVO
Brend: Hey Clay
Upoznajte Hey Clay fenomenalni svet životinja!  Na vama je da ih izvajate, a onda da se igrate i maštate sa njima! Samo imajte na umu da, kao i ljudima, i ovim divnim životinjama treba PUNO LJUBAVI! Vodite ovu kravu na travu, tamo je jako jako srećna i može da da puno puno mleka!Napravite kravu..
699,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Krava, pas i ovca
NOVO
Brend: Hey Clay
Koja je Vaša omiljena domaća životinja? Pozvali smo ovcu, kravu i hrabrog psa, pretvorili ih u figurice i tako je nastao ovaj svet koji deca posebno vole! Na vama je da ih izvajate, a onda da se igrajte i fantazirajte sa njima! Samo imajte na umu da, kako ljudima, tako i ovim divnim životi..
1.299,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Kućni ljubimci
NOVO
Brend: Hey Clay
Vaši omiljeni kućni ljubimci su uvek tu za vas! Oni su slatki i umiljati životni saputnici. Sa svojim mekanim krznom i razigranim karakterima, oni su voljeni članovi svake porodice! Beskonačne sate vajanja i boravljenja u dečijim rukama čekaju : persijska i sijamska mačka, morsko prase, žuti zeka sa..
2.699,00 RSD
Hey Clay - Masa za oblikovanje, Minions
NOVO
Brend: Hey Clay
Kroz ovaj set upoznajte HEY CLAY fenomenalni svet MINIONSA! Skup od šest buntovnika i njihovih nestašluka. Slatki Bob, vođa „Velikog brata“ Kevin, višegodišnji adolescent i buntovnik Stjuart, plus Dejv, Oto i Zli minjon — sve ih izvajajte pre nego što upadnu u nevo..
3.199,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 23 (2 strana)