Meni
Korpa

Korpe

Kako bi soba vašeg mališana izgledala uredno odložite bebine igračke tamo gde treba - u korpu za igračke.

Brend: Olli Ella
Ručno rađena korpa za presvlačenje beba napravljena od morske trave i belog reciklažnog plastičnog tkanja. Čak i kada prođe period presvlačenja, ova korpa će biti idealan dekorativni element svakog doma. Izaberite podlogu za presvlačenje iz Olli Ella lux organic kolekcije i napravite kompl..
9.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Podloga od luksuznog organskog pamuka koja se može koristiti unutar korpe za presvlačenje, ali i kao podloga u bilo kojoj prilici.Njenom kvalitetu doprinosi i činjenica da je vodoodbojna.Pogodna za pranje u mašini za veš.DETALJIBoja: Krem/belaUzrast: 0+Materijal: Organiski pamukDimenzije proizvoda: ..
2.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Podloga od luksuznog organskog pamuka koja se može koristiti unutar korpe za presvlačenje, ali i kao podloga u bilo kojoj prilici.Njenom kvalitetu doprinosi i činjenica da je vodoodbojna.Pogodna za pranje u mašini za veš.DETALJIBoja: Zelenkasta/belaUzrast: 0+Materijal: Organiski pamukDimenzije proiz..
2.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Podloga od organskog pamuka koja se može koristiti unutar korpe za presvlačenje, ali i kao podloga u bilo kojoj prilici.Pogodna za pranje u mašini za veš.DETALJIBoja: BelaUzrast: 0+Materijal: Organiski pamukDimenzije proizvoda: 38 x 72 cm..
1.400,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)