Meni
Korpa

Patike za decu

Brend: Igor
Platnene patike sa gumenim đonom i uloškom koji se jednostavno vadi i može se oprati.Praktične patike za malce koji ne umeju još uvek da vezuju pertle i one malo starije koji ne vole da vezuju pertle. :)DETALJIBoja: KaramelaMaterijal: 100% guma, 100% pamukPakovanje: Reciklirana kartonska kutija..
3.590,00 RSD
Brend: Igor
Platnene patike sa gumenim đonom i uloškom koji se jednostavno vadi i može se oprati.Praktične patike za malce koji ne umeju još uvek da vezuju pertle i one malo starije koji ne vole da vezuju pertle. :)DETALJIBoja: Puder rozeMaterijal: 100% guma, 100% pamukPakovanje: Reciklirana kartonska kutija..
3.590,00 RSD
Brend: Igor
Platnene patike sa gumenim đonom i uloškom koji se jednostavno vadi i može se oprati.Praktične patike za malce koji ne umeju još uvek da vezuju pertle i one malo starije koji ne vole da vezuju pertle. :)DETALJIBoja: BežMaterijal: 100% guma, 100% pamukPakovanje: Reciklirana kartonska kutija..
3.590,00 RSD
Brend: Igor
Platnene patike sa gumenim đonom i uloškom koji se jednostavno vadi i može se oprati.Praktične patike za malce koji ne umeju još uvek da vezuju pertle i one malo starije koji ne vole da vezuju pertle. :)DETALJIBoja: Sivkasto zeleneMaterijal: 100% guma, 100% pamukPakovanje: Reciklirana kartonska kuti..
3.590,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)