Meni
Korpa

Igra uloga

Igra uloga
Brend: JaBaDaBaDo
Gde spavaju omiljene igračke? U Jaba krevetu za lutke! Stavite vašu lutku u roze krevet klasičnog dizajna i budite sigurni da će se lepo naspavati i biti orna za druženje od jutra do mraka. Budite sigurni da će se  savršeno uklopiti u enterijer sobe svake princeze.DETALJIBoja: RozeUzrast:&..
4.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ako vaš mališan obožava da majstoriše po kući i ne možete ga odlepiti od tatinog alata, onda je vreme da dobije napokon svoj! Set alata sadrži 15 delova potrebnih svakom profesionacu za popravke po kući. Vežbajte koordinaciju, preciznost i snalažljivost uz maksimalnu zabavu.DETALJISet alata za kreat..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ako vaš mališan obožava da majstoriše po kući i ne možete ga odlepiti od tatinog alata, onda je vreme da dobije napokon svoj! Set alata sadrži 16 delova potrebnih svakom profesionacu za popravke po kući. Vežbajte koordinaciju, preciznost i snalažljivost uz maksimalnu zabavu.DetaljiSet alata za kreat..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Uz set od 9 delova, vaše dete će biti pravi doktor koji može izlečiti ukućane i izmamiti im osmeh i dobro raspoloženje. Budući medicinski tehničar, lekar ili hirurg, svoje prve korake u ovim oblastima moćiće da načini baš uz pomoći ovog sadržajnog seta. Stavite doktorsku kapu na glavu, stetosko..
3.550,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Vaša farma ima nove stanovnike!U platnenu vrežicu spakovanje su sve životinje koje žive na selu.Naučite da razlikujete veliko i malo, upoznajte životinje, igrajte se i stvarajte svoje seosko domaćinstvo.Set od 14 delova pored vrećice sadrži i: 2 praseta, 2 konja, 2 ovce, 2 pileta, 2 krave, 1 ps..
3.190,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Da li ste za čaj u 5? Može li uz čaj i neki kolačić? Mleko je obavezno ako pijemo čaj kao Englezi.Uživajte sa vašim mališanima u popodnevnim igrarijama. Udubite se u maštovite razgovore i delite najskrivenije tajne dok ispijate šoljicu imaginarnog napitka. DETALJISet sadrži:1 poslužavnik2 šolji..
4.200,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Dobar dan, izvolite? Želeo bih ovo da kupim. Naravno, ovo je vaš račun. Doviđenja, prijatno.Budući prodavac, biznismen, bankar... Ali svi su počeli na isti način, igrajući se prodavnice. Zabavna igra uz koju će deca savladati računanje, lepe manire i veštinu komunikacije. Izaberite proizvode koje že..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Život na farmi! Upoznajte mališane sa svakodnevnim seoskim poslovima i motivišite ih da što više vremena provode u prirodi i interakciji sa životinjama. Farma dolazi sastavljena i spremna za korišćenje. Osnovna ploča je napravljena od kartona, pa se lako može prenositi. Tu je mala štala za konj..
10.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Postoje uživanja koja je nemoguće odvojiti... Šetnja gradomi  gledanje filma nisu dovoljno zanimljivi ako se uz njih ne krcka kokicama!Ovaj set za pravljenje kokica sadrži kolica, dve kartonske kutije za usluživanje i prave, prvacate krpene kokice! Ubacite ih u kolica kroz krov, a zatim ih istr..
4.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 43 (4 strana)