Meni
Korpa

Way to Play

Brend: Way to Play
WAY TO PLAY EXPRESSWAY – savitljiva staza od 16 delova Upoznajte Way to play - jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru, gde god da se dete nalazi – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu…Way to..
5.500,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY GRAND PRIX – savitljiva trkačka staza od 24 dela Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to pla..
7.700,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY HIGHWAY – savitljiva staza od 24 dela Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu– na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to play Highway se..
7.700,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY KING OF THE ROAD – savitljiva staza od 40 delova Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to pla..
12.990,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY RINGROAD – savitljiva staza od 12 delova Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to play Ringro..
3.990,00 RSD
Waytoplay X Candylab - OPEN ROAD staza za autiće Waytoplay X Candylab - OPEN ROAD staza za autiće
Nema na stanju
Brend: Way to Play
Way to play je u saradnji sa Candy Lab automobilima napravio jedinstvene setove staza sa 2 automobila. Od sada igra nema granica jer ovaj set sadrži sve što nam je potrebno za savršenu zabavu i maštanje. Lepo vreme i sigurna vožnja su zagarantovani uz automobile vedrih i letnjih boja.Staze su sačinj..
7.500,00 RSD
Waytoplay X Candylab CITY BLOCK staza za autiće Waytoplay X Candylab CITY BLOCK staza za autiće
Nema na stanju
Brend: Way to Play
Way to play je u saradnji sa Candy Lab automobilima napravio jedinstvene setove staza sa 2 automobila. Od sada igra nema granica jer ovaj set sadrži sve što nam je potrebno za savršenu zabavu i maštanje.Za održavanje reda u gradskom kvartu zadužen je policijski auto, a poznato je i da se sa kraja na..
7.500,00 RSD
Waytoplay X Candylab SPEEDWAY staza za autiće Waytoplay X Candylab SPEEDWAY staza za autiće
Nema na stanju
Brend: Way to Play
Way to play je u saradnji sa Candy Lab automobilima napravio jedinstvene setove staza sa 2 automobila. Od sada igra nema granica jer ovaj set sadrži sve što nam je potrebno za savršenu zabavu i maštanje.Adrenalin koji imaju prilike da osete samo vozači trkačkih automobila... Osetite ga i vi! Uz ultr..
7.500,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)