Meni
Korpa

Way to Play

Brend: Way to Play
WAY TO PLAY EXPRESSWAY – savitljiva staza od 16 delova Upoznajte Way to play - jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru, gde god da se dete nalazi – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu…Way to..
5.690,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY HIGHWAY – savitljiva staza od 24 dela Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu– na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to play Highway se..
8.190,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY KING OF THE ROAD – savitljiva staza od 40 delova Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to pla..
12.990,00 RSD
Brend: Way to Play
WAY TO PLAY RINGROAD – savitljiva staza od 12 delova Upoznajte Way to play jedinstvenu savitljivu stazu za autiće! Ova gumena staza postala je omiljena igračka deci šriom sveta jer pruža bezbroj mogućnosti za igru na bilo kom mestu – na pesku, travi, betonu, u kadi, na snegu… Way to play Ringro..
4.290,00 RSD
Prikazuje se 1 do 4 od 4 (1 strana)