Meni
Korpa

Dečije čarape

Brend: Boxbo
Dinamične i razdragane boje Electro colors dokolenica izmamiće osmeh svakom mališanu u tmurnim danima. Materijal prijatan na dodir, zagrejaće i najhladnija stopala i u zimskim noćima. Idealne kao modni detalj, a praktične zbog sirovinskog sastava, ove čarapice su odličan izbor za bilo koje godišnje ..
1.530,00 RSD
Brend: Boxbo
Inspirisane dečjim crtežima, ove dokolenice nose sa sobom zagonetku koju svaki mališan koji ih poseduje treba da odgonetne.Da li vidiš lica? Pronađi ih... Možda će baš ta lica biti tvoji novi dobri drugari spremni za mnoge avanture. Druži se sa njima u udobnosti i mekoći koju ti pružaju Boxbo dokoln..
1.530,00 RSD
Brend: Boxbo
Sneg u čarapama? Nimalo zabavno. Sneg na Boxbo dokolenicama? Prezabavno!Samo tople boje mogu da se bore protiv hladnih snežnih nanosa. Donesite lepo raspoloženje lošem danu uz dinamične i simpatične dokolenice na tufne originalnih boja i popularnog dizajna. Vaš mališan će moći satima da už..
1.530,00 RSD
Brend: Boxbo
Želiš li da budeš mornar koji plovi baricama i spušta se niz snežne talase? Uz plavo-bele čarape na pruge to je moguće! Uživaj u udobnosti koju pružaju ove dokolenice i nemoj se plašiti, tvoja stopala će ostati topla i ušuškana. DETALJISastav: 75% pamuk            ..
1.530,00 RSD
Brend: Boxbo
Boxbo, proizvođač dečje obuće od prirodnih materijala, takođe u svojoj paleti proizvoda poseduje i dokolenice koje se savršeno uklapaju uz njihove čizmice, ali se mogu nositi i na bilo koju drugu vrstu obuće. Prijatnog materijala, mekane na dodir i tople, ove čarape su idealan odabir kada je reč o k..
1.530,00 RSD
Brend: Boxbo
Koje je tvoje današnje raspoloženje? Pokaži ga na čarapicama sa licima. Možeš biti zbunjen, srećan i nasmejan ili šokliran; tvoje dokolenice sa licima će se savršeno uklopiti u tvoje trenutno raspoloženje. Jedno je sigurno, zajedno ćete se osećati toplo i navući osmeh na lice.Za nasmejan korak, Boxb..
1.530,00 RSD
Boxbo - Wistiti Black hulahopke
Nema na stanju
Brend: Boxbo
Savršene kako za jesenje tako i za zimske dane, ove dokolenice su odlično rešenje i za dečake i za devojčice. Tople i mekane, daće vašem mališanu dovoljno toplote bez ograničenja u uživanju u snežnim čarolijama ili kišama. DETALJISastav:   75% pamuk          &..
2.700,00 RSD
Brend: Boxbo
Koje dokolenice uklopiti uz određene odevne kombinacije? Pa crno-bele! Sklad boja koje su uvek aktuelne sa toplinom i mekoćom koju pružaju Boxbo dokolenice, biće idealno rešene za hladnije dane. Neka vaš mališan bude uvek u trendu bez bojazni zbog hladnih stopala.DETALJISastav:   75% pamuk..
1.530,00 RSD
Prikazuje se 1 do 9 od 9 (1 strana)