Meni
Korpa

Olli Ella

Brend: Olli Ella
Ručno rađena korpa za presvlačenje beba napravljena od morske trave i belog reciklažnog plastičnog tkanja. Čak i kada prođe period presvlačenja, ova korpa će biti idealan dekorativni element svakog doma. Izaberite podlogu za presvlačenje iz Olli Ella lux organic kolekcije i napravite kompl..
9.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Podloga od luksuznog organskog pamuka koja se može koristiti unutar korpe za presvlačenje, ali i kao podloga u bilo kojoj prilici.Njenom kvalitetu doprinosi i činjenica da je vodoodbojna.Pogodna za pranje u mašini za veš.DETALJIBoja: Krem/belaUzrast: 0+Materijal: Organiski pamukDimenzije proizvoda: ..
2.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Podloga od luksuznog organskog pamuka koja se može koristiti unutar korpe za presvlačenje, ali i kao podloga u bilo kojoj prilici.Njenom kvalitetu doprinosi i činjenica da je vodoodbojna.Pogodna za pranje u mašini za veš.DETALJIBoja: Zelenkasta/belaUzrast: 0+Materijal: Organiski pamukDimenzije proiz..
2.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ručno rađena korpa od pruća biće savršeni detalj u bilo kojoj prilici.Čini je posebnom to što je možete zakačiti na bicikl ili je nositi kao tašnu.Sadrži kaiš koji može da se podešava i poseban patent kojim se kači na volan bicikla. DETALJIBoja: NaturMaterijal: ratan, platno, metalDimenzije pro..
6.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ručno rađena korpica od pruća predstavlja 3 proizvoda u jednom.Ona je tašnica, ranac i korpa za bicikl!Nosite je na ramenu koristeći kaiš koji se podešava;provucite kaiš kroz platnene alke i napravite ranac;zakačite alke za bicikl i uživajte u dugoj vožnji.DETALJIBoja: MintUzrast: 3+Materijal: Ratan..
4.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ručno rađena korpica od pruća predstavlja 3 proizvoda u jednom.Ona je tašnica, ranac i korpa za bicikl!Nosite je na ramenu koristeći kaiš koji se podešava;provucite kaiš kroz platnene alke i napravite ranac;zakačite alke za bicikl i uživajte u dugoj vožnji.DETALJIBoja: NaturUzrast: 3+Materijal: Rata..
4.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ručno rađena korpica od pruća predstavlja 3 proizvoda u jednom.Ona je tašnica, ranac i korpa za bicikl!Nosite je na ramenu koristeći kaiš koji se podešava;provucite kaiš kroz platnene alke i napravite ranac;zakačite alke za bicikl i uživajte u dugoj vožnji.DETALJIBoja: RozeUzrast: 3+Materijal: Ratan..
4.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Spakujte svoje omiljene poslastice i uputite se na izlet!U ručno rađenu korpicu od pruća staje sve što je deci potrebno za uzbudljiv boravak u prirodi.DETALJIBoja: NaturUzrast: 1+Materijal: ratan, metalDimenzije proizvoda: 23 x 15 x 15 cm..
4.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Spakujte svoje omiljene poslastice i uputite se na izlet!U ručno rađenu korpicu od pruća staje sve što je deci potrebno za uzbudljiv boravak u prirodi.DETALJIBoja: RozeUzrast: 1+Materijal: ratan, metalDimenzije proizvoda: 23 x 15 x 15 cm..
4.990,00 RSD
Brend: Olli Ella
Podloga od organskog pamuka koja se može koristiti unutar korpe za presvlačenje, ali i kao podloga u bilo kojoj prilici.Pogodna za pranje u mašini za veš.DETALJIBoja: BelaUzrast: 0+Materijal: Organiski pamukDimenzije proizvoda: 38 x 72 cm..
1.400,00 RSD
Brend: Olli Ella
Posteljina od organskog pamuka za kolica za lutku.Set se sastoji iz jastuka i podloge sa roze kićankama.Može se prati u mašini za veš na najnižoj temperaturi.DETALJIBoja: roze, belaMaterijal: organski pamuk, punjenje poliesterDimenzije jastuka: 5 x 19 x 14 cmDimenzije podloge: 38 x 51.5 cm..
2.650,00 RSD
Brend: Olli Ella
Ovo je ranac pun zabave! U njemu ćete pronaći:- stazu za bojenje od 2m savijenu u rolnu;- 103 nalepnice;- pakovaje od 6 netoksičnih bojica- 2 drvena automobila- 52 kate za bojenje sa slovima.DETALJIUzast: 3+ Materijal: platno, papir, karton, drvoDimenzije proizvoda: 30 x 35 x 7 cm..
3.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 18 (2 strana)