Meni
Korpa

Oli & Carol

Brend: Oli & Carol
Postoji li bolja igračka za kupanje od patkice? Ova naša je i zabavne boje, a ima i fenomenalne ideje za nezaboravno druženje i zabavu u kadi.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkcionalne i dekorativne.Glodalice iz naše ponude napravljene su od 100..
1.400,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Anatomski lak za držanje u ruci, kokos je idealno rešenje za upaljene desni vaše bebe. Njegova blago reljefasta struktura pomoćiće vašoj bebi, a i postepeno unositi zdrave navike u život vaše bebe. Jer svi znamo da se pravilna ishrana uči od prvog dana!DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važn..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
H2ORIGAMI gumena igračka u obliku kornjače pogodna kao glodalica ili igračka za kupanje. Ona će umiriti bebine desni tokom nicanja prvih zubića. Ova kornjača će stimulisati njihovu maštu i istovremeno izgraditi svest o očuvanju okeana. Verujemo da su okeani ugroženi i da je potrebno da za početak sv..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
H2ORIGAMI gumena igračka u obliku krabe pogodna kao glodalica ili igračka za kupanje. Ona će umiriti bebine desni tokom nicanja prvih zubića. Kraba će stimulisati njihovu maštu i istovremeno izgraditi svest o očuvanju okeana. Verujemo da su okeani ugroženi i da je potrebno da za početak svi postanu ..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Slonče Nelly je narukvica i glodalica u obliku životinje, idealna za umirivanje bebinih desni. Mekana je, jednostavna za hvatanje, a bebi se može staviti i oko zgloba. DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkcionalne i dekorativne.Glodalice iz na..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
SKY FLAMINGO je narukvica i glodalica u obliku životinje, idealna za umirivanje bebinih desni. Mekana je, jednostavno se hvata, a praktična je jer se bebi može staviti oko zgloba. Spremni ste za put na daleke tropske destinacije.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigu..
1.990,00 RSD
Oli & Carol - Glodalica Zoe zebra
Nema na stanju
Brend: Oli & Carol
Zebra Zoe je narukvica i glodalica u obliku životinje, idealna za umirivanje bebinih desni. Mekana je, jednostavno se hvata, a beba je može staviti i oko zgloba.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkcionalne i dekorativne.Glodalice iz naše ponude na..
1.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)