Meni
Korpa

Oli & Carol

Brend: Oli & Carol
Postoji li bolja igračka za kupanje od patkice? Ova naša je i zabavne boje, a ima i fenomenalne ideje za nezaboravno druženje i zabavu u kadi.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkcionalne i dekorativne.Glodalice iz naše ponude napravljene su od 100..
1.400,00 RSD
Brend: Oli & Carol
ANA BANANA je glodalica u obliku banane koja stimuliše bebina čula i umiruje desni dok im istovremeno usađuje zdrave navike od najranijih dana. Zanimljivog dizajna i teksture, pomaže bebi u razvoju čula dodira.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkc..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Cathy Šargarepa je glodalica u vidu narukvice, meka je i beba će je rado držati u ruci. Ove glodalice stimulišu bebina čula i umiruju desni. Sada svoju šargarepu možete nositi svuda! Nema boljeg načina da vaša beba zavoli Vitamin A. Usadite detetu zdrave navike od najranijih dana.DETALJIKada biramo ..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Najbolji izvor vitamina C je pred vama! Još ako je simpatičan i narandžast, onda je još slađi za grickanje i masažu desni. Učinite vaše dete pravim ljubitelji ma voća i vitamina! Jer zdrave navike se stiču od prvog dana života!DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurn..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Anatomski lak za držanje u ruci, kokos je idealno rešenje za upaljene desni vaše bebe. Njegova blago reljefasta struktura pomoćiće vašoj bebi, a i postepeno unositi zdrave navike u život vaše bebe. Jer svi znamo da se pravilna ishrana uči od prvog dana!DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važn..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Gumena igračka u obliku Kita pogodna kao glodalica ili igračka za kupanje. Ona će umiriti bebine desni tokom nicanja prvih zubića. Stimulisaće njihovu maštu i istovremeno im izgraditi svest o očuvanju okeana. Verujemo da su okeani ugroženi i da je potrebno da za početak svi postanu svesni ovog probl..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
H2ORIGAMI gumena igračka u obliku kornjače pogodna kao glodalica ili igračka za kupanje. Ona će umiriti bebine desni tokom nicanja prvih zubića. Ova kornjača će stimulisati njihovu maštu i istovremeno izgraditi svest o očuvanju okeana. Verujemo da su okeani ugroženi i da je potrebno da za početak sv..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
H2ORIGAMI gumena igračka u obliku krabe pogodna kao glodalica ili igračka za kupanje. Ona će umiriti bebine desni tokom nicanja prvih zubića. Kraba će stimulisati njihovu maštu i istovremeno izgraditi svest o očuvanju okeana. Verujemo da su okeani ugroženi i da je potrebno da za početak svi postanu ..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Slonče Nelly je narukvica i glodalica u obliku životinje, idealna za umirivanje bebinih desni. Mekana je, jednostavna za hvatanje, a bebi se može staviti i oko zgloba. DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkcionalne i dekorativne.Glodalice iz na..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
SKY FLAMINGO je narukvica i glodalica u obliku životinje, idealna za umirivanje bebinih desni. Mekana je, jednostavno se hvata, a praktična je jer se bebi može staviti oko zgloba. Spremni ste za put na daleke tropske destinacije.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigu..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Zebra Zoe je narukvica i glodalica u obliku životinje, idealna za umirivanje bebinih desni. Mekana je, jednostavno se hvata, a beba je može staviti i oko zgloba.DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je važno da pre svega budu sigurne, a onda i funkcionalne i dekorativne.Glodalice iz naše ponude na..
1.990,00 RSD
Brend: Oli & Carol
Glodalica u obliku origami broda je posebna vrsta zabave za bebe i najmlađu decu. Tokom kupanja ili pred spavanje će igranje sa glodalicom doprineti boljem razvoju svih dečijih čula, a ovaj origami dizajn savršeno će ih naučiti i koordinaciji.  DETALJIKada biramo igračke za bebe jako je va..
1.990,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)