Meni
Korpa

Zdravlje

Kutak za bebino zdravlje - aparati za pripremu hrane i formula, digitalna vaga, toplomer, aspirator, četkica za zubiće.

Agu - Aparat za pripremu bebi formule
Nema na stanju
Brend: Agu
Happi AGU šejker je dizajniran da olakša obaveze roditeljima u prvim mesecima bebinog života. On svakodnevno u isto vreme obezbeđuje tačnu pripremu formule za vašu bebu u slučaju da dojenje nije opcija. Uz pomoć samo jednog klika na AGU aplikaciju, forumula za bebe se priprema na..
29.990,00 RSD
Agu - Aparat za pripremu hrane 3 u 1
Nema na stanju
Brend: Agu
AGU 3 u 1 multifunkcionalni i kompaktni procesor za spremanje dečije hrane će se uklopiti u bilo koju kuhinju i preuzeće sve ključne zadatke oko kuvanja zdrave i ukusne hrane kako za najmlađe tako i za ostale članove porodice.Funkcije kuvanja na pari i blendera se kombinuju sa mo..
15.720,00 RSD
Brend: Agu
Svako dete je individua koja menja svoj ukus i ishranu sa vremena na vreme. AGU procesor za hranu je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Multifunkcionalni aparat za pripremu hrane 5u1 omogućava brzu pripremu hrane, održavanje temperature već pripremljene..
19.990,00 RSD
Brend: Agu
Ako želite da beležite rast i telesni razvoj vaše bebe iz dana u dan, ovaj uređaj i njegova savršena aplikacija će vam pomoći u tome. Nadgledanje težine bebe i njenog razvoja je jedan od najvažnijih zadataka roditelja u prvim mesecima. Morate biti 100% sigurni da se beba hrani dovoljn..
12.390,00 RSD
Brend: Agu
Povišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale, ili neke druge bolesti. Ona nije bolest sama po sebi, već je najuobičajeniji znak bolesti, naročito kod dece. AGU Pametni indikator telesne temperature može da nadgleda temperaturu deteta precizno i ..
7.990,00 RSD
Brend: Agu
"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Korišćenjem AGU pametne lampe sa prirodnom svetlošću osiguravate lako buđenje i režim spavanja za bebe, decu i odrasle.Sunny AGU stvara toplo osvetljenje, koje odgovara prirodn..
19.290,00 RSD
Agu - Nazalni aspirator
Nema na stanju
Brend: Agu
Nazalni aspirator AGU Pingvin je specijalno dizajniran za čišćenje nosa novorođenčeta ili deteta u kućnim uslovima ili na putu. Mekani i udobni nastavci aspiratora (dostupni su i kratki i dugi) omogućavaju individulan pristup i preciznu i bezbednu proceduru. Uređaj sadrži 12 melo..
5.390,00 RSD
Prikazuje se 1 do 7 od 7 (1 strana)