Meni
Korpa

Informacije o dostavi

Internet prodavnica www.minimals.rs kojom upravlja privredno društvo MINIMALS d.o.o. ima potpisan ugovor sa više kurirskih službi putem koje se vrši dostava na teritoriji Republike Srbije.

Za sve narudžbine van teritorije Republike Srbije, dostava se vrši putem usluge DHL.

Rokovi dostave

Nakon što ste potvrdili narudžbinu, dobićete potvrdu naručenih proizvoda na Vašu e-mail adresu koju ste naveli prilikom kreiranja narudžbine. Od tog trenutka rok dostave je maksimalno 5 radnih dana u slučaju plaćanja robe pouzećem ili putem platnih kartica. Za narudžbine čije plaćanje se vrši uplatom u banci ili pošti, rok za uplatu je 5 dana od dana prijema e-maila sa potvrdom narudžbine, a rok za dostavu je maksimalno 5 radnih dana od trenutka evidentiranja uplate. Uobičajeno vreme za dostavu je 2 radna dana..

Preuzimanje pošiljke

Kuriri pošiljke donose na adresu za isporuku u periodu od 8-16 h. Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.

Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da Vas, ukoliko prva isporuka bude neuspešna, kurir pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja narudžbenice i ugovori novi termin za dostavu. Ukoliko Vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će nam biti vraćena. Po prijemu pošiljke, kontkatiraćemo Vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju.

Cena dostave

Cena dostave za sve narudžbine preko 5000 RSD je besplatna! Za narudžbine ispod 5000 RSD dostava se naplaćuje 320 RSD.