Meni
Korpa

Edukativne igračke

Najbolji prijatelj vašeg deteta u vitalnom periodu njegovog psihofizičkog razvoja. Pogledaj asortiman i poruči online!
Jabadabado - 1-10 puzzle
CRNI PETAK -30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Pred vama je drveni puzzle, možda najzabavniji način da vaš mališan savlada brojeve prve desetice. Pored toga što će spajati broj pojmova sa odgovarajućom cifrom, detetu će ova igračka biti od velike pomoći i u razvoju motoričkih sposobnosti, koordinacije i razlikovanju oblika. Odlična je vežbica za..
1.260,00 RSD 1.800,00 RSD
Jabadabado - Abakus
Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Ova izuzetno dekorativna, ali u isto vreme i praktična igračka je savršen pomoćnik prilikom učenja brojanja i računanja, ali može koristiti i mlađoj deci pri učenju boja. Obezbedite vašem mališanu učenje na tradicionalan način i uživajte u brzini kojom usvaja nova znanja.DetaljiPomeranjem i brojanje..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocka sa oblicima meda
Nema na stanju
Brend: JaBaDaBaDo
Drvena igračka pastelnih boja biće pomoćnik vašem detetu pri razvijanju motornih veština i sticanju novih iskustava.DETALJISet sadrži kutiju i 4 oblika za ubacivanje kroz posebne proreze na poklopcu kutije.Boja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 15 x 11 x ..
2.390,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocke za slaganje 1-10
CRNI PETAK -30 %
Brend: JaBaDaBaDo
Uz ovu igračku deca će na jednostavan, zabavan i edukativan način naučiti brojeve prve desetice, a kocke će vrlo lepo izgledati i kao dekoracija u njihovoj sobi.  Ukrasite, slažite, računajte i gradite zajedno sa svojim mališanima uz pomoć ovih simpatičnih kockica. Svaka kocka poseduje drugi m..
2.380,00 RSD 3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Za savršenu letnju zabavu potreban je sladoled. A ako su u pitanju kocke sa motivom sladoleda koje sadrže i brojeve i tufnice koje možemo da brojimo, zabavi nema kraja. Naučite da razlikujete boje, brojeve i izmaštajte sadržaj ukusnih sladoleda... Možda možete uz pomoć ukućana da napravite identične..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Naučite decu alfabet i brojeve kroz zabavu! Uz magnetnu tablu spelovanje i pisanje postaće jednostavo i interesantno. Još je zabavnije kada set sadrži dovoljno slova za ispisivanje reči, pa možda i rečenica. Ima dve strane, a pogodna je i za pisanje markerom za bele table. Pored slova, tabla sadrži ..
4.100,00 RSD
Prikazuje se 1 do 8 od 8 (1 strana)