Meni
Korpa

Edukativne igračke

Edukativne igračke
Brend: JaBaDaBaDo
Drveni puzzle sa brojevima od 1 do 10 u pastelnim bojama. Zabavan način za učenje brojeva! Pomaže u razvoju motoričkih sposobnosti, koordinacije i razlikovanju oblika. Mališanima će biti zabavno da broje voćkice i povezuju ih sa odgovarajućim brojevima. Odlična vežbica za prstiće, ruke i mozak. ..
1.800,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Klasična igračka sa edukativnom svrhom. Abakus aktivno pomaže deci da nauče brojanje i računanje, ali i da ralikuju boje. DetaljiPomeranjem i brojanjem perlica abakusa deca će naučiti osnove matematike. U svakom redu nalazi se po deset perli koje se mogu pomerati sa jedne na drugu stranu.Boja: ..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kocke sa oblicima potpomažu razvoj motoričkih sposobnosti i učenje različitih boja i oblika. DetaljiKocka sa oblicima u sivoj boji sadrži lako uklanjajući poklopac sa rupama i četiri različita oblika figura (zvezda, cvet, kocka i cilindar) u drugačijim bojama. Boja: BelaUzrast: 18 meseci+M..
2.950,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Set od 10 raznobojnih kartonskih kocki za slaganje, numerisanih od 1 do 10. Svaka kocka poseduje svoj motiv i broj. Odličan su izbor za edukaciju kroz zabavu.DetaljiDimenzije najveće kocke, označene brojem 10, su 16x16cm. Uz ovu igračku deca će na jednostavan, zabavan i edukativan način naučiti broj..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Naučite decu alfabet i brojeve kroz zabavu. Uz magnetnu tablu, pogodnu za bilo koju površinu, spelovanje i pisanje postaće jednostavo i interesantno. Uz pakovanje dobijate i rezervna slova za pisanje. DetaljiPakovanje sadrži sva slova alfabeta, kao i skandinavska i nemačka slova, kao rezervna s..
4.100,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Drveni puzzle za najmlađe sastoje se iz sedam delova u obliku safari životinja dizajniranih za dečije ruke. Sa figurama životinja deca se mogu igrati i van puzzle osnove.DetaljiBoja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 30 x 3 x 22 cmDimenzije proizvoda: 29 x 21 x 2 cm..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Drveni puzzle za najmlađe sastoje se iz sedam delova u obliku safari životinja dizajniranih za dečije ruke. Sa figurama životinja deca se mogu igrati i van puzzle osnove.DetaljiBoja: VišeUzrast: 18 meseci+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 30 x 3 x 22 cmDimenzije proizvoda: 29 x 21 x 3 cm..
2.350,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Drveni puzzle sat u pastelnim bojama na zabavan način pomoći će deci da nauče principe gledanja na časovnik. Kazaljke, kao i brojevi mogu da se pomeraju.DetaljiBoja: VišeUzrast: 3+Materijal: DrvoDimenzije pakovanja: 30 x 4 x 30 cmDimenzije proizvoda: 29 x 29 x 4 cm ø 28..
2.600,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 12 (1 strana)