Meni
Korpa

Edukativne igračke

Edukativne igračke
Brend: JaBaDaBaDo
Pred vama je drveni puzzle, možda najzabavniji način da vaš mališan savlada brojeve prve desetice. Pored toga što će spajati broj pojmova sa odgovarajućom cifrom, detetu će ova igračka biti od velike pomoći i u razvoju motoričkih sposobnosti, koordinacije i razlikovanju oblika. Odlična je vežbica za..
1.800,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ova izuzetno dekorativna, ali u isto vreme i praktična igračka je savršen pomoćnik prilikom učenja brojanja i računanja, ali može koristiti i mlađoj deci pri učenju boja. Obezbedite vašem mališanu učenje na tradicionalan način i uživajte u brzini kojom usvaja nova znanja.DetaljiPomeranjem i brojanje..
3.400,00 RSD
Jabadabado - Kocka sa oblicima Jabadabado - Kocka sa oblicima
-20 %
Brend: JaBaDaBaDo
Kocka u kocku, krug u krug... Svi znamo da je ubacivanje oblika u odgovarajući okvir idealna igra za pospešivanje motoričkih funkcija dece. Pored toga, deca razvijaju i logičko mišljenje. Igra je namenjena deci najnižeg uzrasta i odličan je poklon za prvi rođendan.DetaljiKocka sa oblicima u sivoj bo..
2.360,00 RSD 2.950,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Kocka u kocku, krug u krug... Svi znamo da je ubacivanje oblika u odgovarajući okvir idealna igra za pospešivanje motoričkih funkcija dece. Pored toga, deca razvijaju i logičko mišljenje. Igra je namenjena deci najnižeg uzrasta i odličan je poklon za prvi rođendan. DETALJINema bolje zabave od š..
2.390,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ovaj šarenoliki set od 5 kocaka pomoćiće vašem mališanu da razume razliku između velikog i malog gradeći kulu od najveće kocke do najmanje. Svaka kocka ima prorez u obliku vrata i u svakoj od njih živi druga životinja. Dete će naučiti da razlikuje domaće životinje, a uz pomoć celokupne igračke će pr..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Uz ovu igračku deca će na jednostavan, zabavan i edukativan način naučiti brojeve prve desetice, a kocke će vrlo lepo izgledati i kao dekoracija u njihovoj sobi.  Ukrasite, slažite, računajte i gradite zajedno sa svojim mališanima uz pomoć ovih simpatičnih kockica. Svaka kocka poseduje drugi m..
3.400,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Naučite decu alfabet i brojeve kroz zabavu! Uz magnetnu tablu spelovanje i pisanje postaće jednostavo i interesantno. Još je zabavnije kada set sadrži dovoljno slova za ispisivanje reči, pa možda i rečenica. Ima dve strane, a pogodna je i za pisanje markerom za bele table. Pored slova, tabla sadrži ..
4.100,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Naučimo sve životinje sveta! Ova slagalica će nam pokazati kako izgledaju pojedine životinje, a takođe će i uposliti naše prstiće i pomoći nam da savladamo uklapanje delova po oblicima. Samo nas gledajte sa kojom lakoćom spajamo delove i pravimo šarenu sliku. DetaljiDrveni puzzle za najmlađe sa..
2.600,00 RSD
Brend: JaBaDaBaDo
Ništa lepše od tropskog voća! Još ako naučimo da složimo sliku voćke sa oblikom, našoj sreći nema kraja! Ova slagalica intenzivnih boja će podstaći vaše mališane na motoričko učenje, a srećna lica voćkica će im probutiti maštu i kreativnost.DetaljiDrveni puzzle za najmlađe sastoje se iz sedam delova..
2.350,00 RSD
Prikazuje se 1 do 12 od 13 (2 strana)