Meni
Korpa

Agu

Brend AGU je švajcarski brend.

Slogan brenda je: Briga o bebama nikad nije bila tako prijatna!

Ideja o stvaranju brenda javila se kod bračnog para u trenutku kada su dobili bebu i suočili se sa činjenicom da joj je potrebna stalna nega koja je uključivala svakodnevnu rutinu. Shvatili su da im treba pomoć jer su tražili način kako da te stvari učine prijatnijim i za bebu i za sebe. Proveli su dosta vremena tražeći prave uređaje i gedžete. Problem je bio što nijedna kompanija nije mogla da im ponudi sve potrebne uređaje na jednom mestu.

To je dovelo do toga da su mnogo vremena provodili na internetu proučavajući istoriju kompanije, njen asortiman, povratne informacije kupaca. 

Shvatili su da mnogi roditelji imaju isti problem. Rodila se ideja o stvaranju neophodnih uređaja za novorođenčad koji će pratiti najnovija dostignuća.

 

Tako se pojavio brend AGU(Advanced Growing up) pomoću kog bebe dobijaju najbolju negu, a roditelji mir i poverenje i, što je najvažnije, više vremena da se posvete bebi i sebi.

 

Proizvodi ovog brenda su ergonomski, praktični, laki i intuitivni za upotrebu. Pružaju maksimalnu negu za dete i olakšavaju svakodnevnu rutinu roditeljima.

AGU uređaji su za roditelje koji žele brže rezultate i povećanu efikasnost.

Vizija brenda AGU je inspirisanje svih majki i očeva da budu napredni roditelji.

Njihova misija je stvaranje inovativnih uređaja za novorođenčad koji stvaraju udobnost, pojednostavljuju rutinu mladim roditeljima i otkrivaju nove mogućnosti života sa bebom.

 

Asortiman čini: pametni indikator temperature, pametna lampa sa prirodnim svetlom, pametni aparat za pripremu bebi formule, multifunkcionalni aparat za pripremu hrane, nazalni aspirator, vaga za bebe, aparat za pripremu mlečne formule.

 


 

Brend: Agu
AGU 3 u 1 multifunkcionalni i kompaktni procesor za spremanje dečije hrane će se uklopiti u bilo koju kuhinju i preuzeće sve ključne zadatke oko kuvanja zdrave i ukusne hrane kako za najmlađe tako i za ostale članove porodice.Funkcije kuvanja na pari i blendera se kombinuju sa mo..
15.720,00 RSD
Brend: Agu
Svako dete je individua koja menja svoj ukus i ishranu sa vremena na vreme. AGU procesor za hranu je sjajan uređaj za pripremanje zdrave hrane koju svi vole. Multifunkcionalni aparat za pripremu hrane 5u1 omogućava brzu pripremu hrane, održavanje temperature već pripremljene..
19.990,00 RSD
Brend: Agu
Ako želite da beležite rast i telesni razvoj vaše bebe iz dana u dan, ovaj uređaj i njegova savršena aplikacija će vam pomoći u tome. Nadgledanje težine bebe i njenog razvoja je jedan od najvažnijih zadataka roditelja u prvim mesecima. Morate biti 100% sigurni da se beba hrani dovoljn..
12.390,00 RSD
Brend: Agu
Povišena temperatura tela je simptom koji se obično javlja za vreme infekcije, upale, ili neke druge bolesti. Ona nije bolest sama po sebi, već je najuobičajeniji znak bolesti, naročito kod dece. AGU Pametni indikator telesne temperature može da nadgleda temperaturu deteta precizno i ..
7.990,00 RSD
Brend: Agu
"Vaše sunce kod kuće" je potpuno podesiv sistem osvetljenja koji imitira svitanje, dnevnu svetlost i sumrak. Korišćenjem AGU pametne lampe sa prirodnom svetlošću osiguravate lako buđenje i režim spavanja za bebe, decu i odrasle.Sunny AGU stvara toplo osvetljenje, koje odgovara prirodn..
19.290,00 RSD
Prikazuje se 1 do 5 od 5 (1 strana)